محمدرضا مقدم پاشا چهارشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: بانک ملت اعلام کرده که مبلغ تعهدش را به احداث بخش معینی از این کتابخانه اختصاص میدهد ولی راه وشهرسازی خواهان واریز کل این مبلغ برای کل طرح است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون برای حل این مشکل جلساتی در شهرستان نیشابور ومشهد با حضور نماینده بانک ملت برگزار شده بیان کرد: مجری این طرح وزارت راه و شهرسازی و بهرهبرداری نهاد کتابخانهها بوده و بانک ملت در سال ۱۳۹۵ پس از انتخاب نیشابور به عنوان پایتخت کتاب ایران متعهد به پرداخت ۲۰ میلیارد ریال برای احداث کتابخانه مرکزی نیشابور شد و کلنگ آن هم تیرماه همان سال زمین زده شد.
وی تصریح کرد: برای تکمیل کتابخانه مرکزی نیشابور با مساحت سه هزار و ۶۰۰ متر مربع و زیربنای ۲ هزار متر مربع با نرخ جدید حداقل یکصد میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی افزود: شهرستان نیشابور داری ۱۱ کتابخانه عمومی و هفت کتابخانه مشارکتی است که از این تعداد هشت کتابخانه در شهر نیشابور واقع شده و با احتساب کل فضای کتابخانههای نیشابور که بالغ بر چهار هزار و ۵۶۳ متر مربع میگردد سرانه فضای کتابخانههای این شهرستان به ازای هر یکصد نفر یک متر مربع است.
وی یاد آور شد: امسال ۲ هزار و ۸۱۱ نسخه کتاب با ۲هزار و ۵۶۱ عنوان به مجموعه کتابخانههای نیشابور افزوده شده و ۱۷هزار و ۷۵۸ نفر از شهروندان عضو کتابخانههای این شهرستان هستند و به ازای هر یکصد نفر ۵۵ نسخه کتاب موجود است.
وی ادامه داد: امسال مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال برای بازسازی ساختمان وخرید تجهیزات کتابخانه نابینایان شهرستان نیشابور هزینه شد.
وی یادآور شد: طی یک سال گذشته ۶میلیارد ریال از سوی خیرین صرف امور کتابخانههای نیشابور شده و عملیات احداث کتابخانه خیرساز زینلی هم به مساحت ۱۵۰ متر مربع با اعتبار پنج میلیارد ریال که از سال گذشته آغاز شده بود به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کتابخانههای استان از سوم اسفند ماه به علت شیوع بیماری کرونا تعطیل شد ارائه خدمات در حال حاضر به صورت مجازی است.
اختلاف نظر بانک ملت با راه و شهرسازی احداث کتابخانه مرکزی نیشابور را به تاخیر انداخته است
برچسب ها
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی خبر داد:
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
گزارش تحلیلی
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
عضو شورای شهر نیشابور: بنیادی که معلوم نیست کجا ثبت شده به جای شورای شهر تصمیم میگیرد
تصمیمگیری در خارج شورای شهر، مسئولیت بردوش شورای شهر
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
خاتون شرق- معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی از رایزنی برای معرفی یک زن به سمت فرمانداری در این استان با توجه به رویکرد و سیاستهای دولت چهاردهم خبر داد.
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
خاتون شرق- گردشگری یکی از پدیده های اقتصادی مهم عصر حاضر است که به عنوان یکی از منابع مهم رشد اقتصادی قلمداد می شود. با توجـه بـه نقش گسترش گردشگری در رونق اقتصادی و پیشینه تاریخی طولانی، وجود آرامگاه بزرگانی همچون شیخ عمر خیام، شیخ فریدالدین عطار نیشابوری، کمال الملک، حیدر یغما و ... در شهر نیشابور در این مطالعه به بررسی نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهر نیشابور می پردازیم. صنعت گردشگری در نیشابور با توسعه جاذبه های گردشگری این شهر و مناطق آن شروع شد.
تصمیمگیری در خارج شورای شهر، مسئولیت بردوش شورای شهر
خاتون شرق- نود و ششمین جلسه شورای شهر نیشابور با 12 دستور کار در حالی تشکیل شد که حضور بدون ضابطه برخی از اعضای شورا در جلسات سایر نهادها به اسم عضو شورای شهر نیشابور مورد اعتراض سایر اعضای این شورا قرار گرفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.