به گفته معاون طرح و توسعه، با اجرای این پروژه، توقفات ناشی از مشکلات تجهیزات بین دو کارخانه احیاء مستقیم و گندله سازی که موجب توقف واحد گندله سازی می گردید، مرتفع شد.
مهندس اسحاقیان گفت: در صورتی که کارخانه احیا مستقیم بنا به مشکلات موجود بین تجهیزات کارخانه احیا مستقیم و گندله سازی نتواند از گندله تولید شده در این کارخانه استفاده کند با اجرای این پروژه مسیر تولیدات کارخانه گندله سازی بعد از ترانسفر تاور یا برج انتقال محصول برای پایل و دپو شدن هدایت می گردد و بدین صورت استمرار تولید و انتقال محصول از طریق نوار انتقال وجود دارد و از توقف خط تولید کارخانه گندله سازی جلوگیری می گردد.
مدیر پروژه فولادسازی ۲،درباره این پروژه گفت: تست اولیه این پروژه در ۲۵ مرداد ماه انجام و در ۳ شهریور ماه ۱۳۹۹ با موفقیت راه اندازی گردید.
مهندس حیاتی با بیان این که اجرای این طرح بنا به درخواست واحد گندله سازی انجام گرفت، افزود: فرآیند طراحی و ساخت تجهیزات این پروژه توسط پیمانکار و نیز نصب آن در محل مجتمع، با هزینه ای بیش از ۳۰ میلیارد ریال انجام شد.
وی همچنین افزود هنگامی که تولید کارخانه گندله سازی کمتر از ۵۰ تن در ساعت باشد به دلیل افت ایجاد شده در کیفیت محصول از ارسال آن به خط تولید احیا مستقیم جلوگیری و به سمت پایل اضطراری هدایت می گردد.
معاون طرح و توسعه مجتمع از تلاش های کارکنان شرکت پامیدکو، آویژه صنعت و حمایت های ارزشمند دکتر غفوری مدیر عامل و هم چنین همکاری معاونت های بهره برداری و امور مالی شرکت در انجام به موقع این پروژه قدردانی نمود.
پروژه پایل اضطراری در فولاد خراسان اجرایی شد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
شروه و دمام بوشهر در عزای بندرعباس
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
از نغمه تا نوحه، بوشهر به سوگ نشست
خاتون شرق- هفته گذشته، وقتی درباره فستیوال مردمی «کوچه» نوشتم و گفتم «کار مردم را به مردم بسپارید»، شاید خیلیها گمان نمیکردند این جمله تا چه حد میتواند معنای عمیقی در دل خود داشته باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.