قدرتالله ابک پنجشنبه در جمع مدیران شهری نیشابور در فرمانداری گفت: تکلیف ما در استان برای طرح اقدام ملی ۴۷ هزار واحد بوده و تا کنون از این میزان برای ۳۰هزار واحد تامین زمین شده است.
وی بیان کرد: تاکنون تمهیدات لازم برای کل این واحدها جهت نوسازی بافتهای فرسوده و اعطای وامهای مورد نیاز اجرایی شده است.
وی اظهار داشت: هفته گذشته یک هزار واحد مسکونی با حضور استاندار خراسان رضوی در مشهد به خانواده معظم شهدا واگذار شد و در سایر شهرها نیز تعهد داریم با توجه به اعلام نیاز اداره کل بنیاد شهید زمینها را واگذار کنیم.
وی بیان کرد: در استان خراسان رضوی ۱۲۰ هزار واحد مسکن مهر وجود دارد و از اینتعداد پنج هزار واحد باقی مانده که در قالب اقدام ملی در حال تکمیل است و زمینهایی هم در قالب گروههای ساخت به بنیاد مسکن واگذار میشود که استان خراسان رضوی در این زمینه پیشگام است.
وی عنوان کرد:
وی تصریح کرد: طرح جامع و تفصیلی شهرها ارتباط مستقیم با شرایط و جمعیتپذیری هر شهر داشته و قابل بازنگری است و در صورتی که نیاز یک شهر احراز گردد و تشخیص داده شود که باید الحاق محدوده انجام شود در طول دوره ۱۰ساله طرح انجام میگردد.
وی یادآور شد: اداره راه و شهرسازی پنجشنبهها را به بازدید از طرحها در شهرستانها اختصاص داده تا بدین ترتیب در اجرای طرحها تسریع گردد و پیشنهادات مطرح شده در این جلسات در اختیار مشاور قرار میگیرد تا نتیجه نهایی به کمیسیون ماده پنج ارائه گردد.
فرماندار ویژه نیشابور نیز در این جلسه گفت: پیشرفت فیزیکی پایگاه اجتماعی و کلانتری نیشابور که ساخت آن مربوط به اداره راه و شهرسازی است به ترتیب ۶۰ و ۷۰ درصد بوده که پیمانکار هر دو طرح یکی بوده و برای اتمام آنها حدود ۲۰میلیارد ریال مورد نیاز است.
علیرضا قامتی افزود: طرح تفصیلی شهر نیشابور در سال ۱۳۸۵ تدوین گردیده و طرح جدید به دلیل تامین منابع مالی با تاخیر مواجه شده که عدم تطبیق شرایط فعلی در بخش مرتفعسازی، گسترش محدوده شهری و میراث فرهنگی شهروندان را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۶ از سوی بنیاد ملت که بعدا به بانک ملت تغییر یافت ۲۰ میلیارد ریال برای احداث کتابخانه نیشابور اختصاص یافته اظهار داشت: هنوز از این میزان مبلغی واریز نشده و در طرح جامع سال ۷۷ هم حدود ۱۴۶هکتار زمین در شمال بیمارستان حکیم نیشابور در داخل محدوده شهری تعریف شد که طی بازنگری صورت گرفته در طرح جامع سال ۸۵ این زمینها از محدوده خارج می شوند که باعث ایجاد مشکلاتی شده و برای رفع آن نیازمند بازنگری و برنامهریزی است.
به دنبال تهیه زمین برای طرح مسکن ملی نیشابور هستیم
برچسب ها
هشدار سازمان نظام پزشکی نیشابور نسبت به حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی و پیامدهای فاجعه بار آن
نامه سرگشاده سازمان نظام پزشکی نیشابور به نمایندگان مجلس و استاندار
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی خبر داد:
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
گزارش تحلیلی
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
نامه سرگشاده سازمان نظام پزشکی نیشابور به نمایندگان مجلس و استاندار
خاتون شرق- سازمان نظام پزشکی نیشابور با انتشار 2 نامه سرگشاده خطاب به نمایندگان مجلس درباره حذف ارز ترجیحی برای تجهیزات پزشکی و پیامدهای فاجعه بار آن هشدار داد. این سازمان همچنین در نامه ای دیگر خطاب به استاندار خراسان رضوی نسبت به سختگیری شهرداری نیشابور به پزشکان تحت عنوان عوارض شغلی اعتراض کرد.
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
خاتون شرق- معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی از رایزنی برای معرفی یک زن به سمت فرمانداری در این استان با توجه به رویکرد و سیاستهای دولت چهاردهم خبر داد.
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
خاتون شرق- گردشگری یکی از پدیده های اقتصادی مهم عصر حاضر است که به عنوان یکی از منابع مهم رشد اقتصادی قلمداد می شود. با توجـه بـه نقش گسترش گردشگری در رونق اقتصادی و پیشینه تاریخی طولانی، وجود آرامگاه بزرگانی همچون شیخ عمر خیام، شیخ فریدالدین عطار نیشابوری، کمال الملک، حیدر یغما و ... در شهر نیشابور در این مطالعه به بررسی نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهر نیشابور می پردازیم. صنعت گردشگری در نیشابور با توسعه جاذبه های گردشگری این شهر و مناطق آن شروع شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
احمدی
تاریخ : 10 - شهریور - 1399
مگه میشه یه زمین تو محدوده باشه بعد خارج بشه؟؟؟تکلیف مالکان چی میشه؟؟؟وا اسفا!!!!!
فاطمه
تاریخ : 10 - شهریور - 1399
سال ۸۵شعار فرزند کمتر ،زندگی بهتر داده میشد،وطرح تفضیلی نیشابور مربوط به آن زمان است.چند سالیست که نیاز مبرم جامعه به فرزند آوری جوان سازی جامعه در آینده،شعار مسئولین شده،پس طرح تفضیلی هم باید به روز شود،چرا برای مشکل زمین و مسکن در نیشابور مسئولین دست روی دست گذاشته اند؟مردم ،مخصوصا نسل جوان در زمینه مسکن بیچاره شده آمد واگر سستی شود،قطعا بالا رفتن سن ازدواج وحتی فروپاشی زندگی های نوپا خواهد شد.لطفا مسئولین رسیدگی کنند
احمدی
تاریخ : 14 - شهریور - 1399
با سلام.چرا با مسکونی شدن زمینهای شمال بیمارستان حکیم نیشابور موافقت نمیشود؟نیشابور از نظر گرانی مسکن و اجاره داغان شده است،مردم دیگر تاب این مشکل بزرگ را ندارند.چرا مسئولین درک نمیکنند.به چه قیمتی پایبند طرح جامع سال۸۵هستیم،که اکنون دیگر هیچ کاربردی ندارد.ولی مردم از نبود مسکن به ستوه آمده اند