سخنگوی شورای شهر نیشابور از تصویب بودجه ۲۱۷۱ میلیارد تومانی شهرداری برای سال ۱۴۰۴ خبر داد و آن را گامی مهم در جهت تقویت زیرساختهای شهری، ارتقاء سطح خدماترسانی و حرکت به سوی توسعه پایدار شهری عنوان کرد.
احمد همتآبادی با اشاره به جزئیات این بودجه اظهار کرد: از مجموع ۲۱۷۱۰ میلیارد ریال بودجه مصوب، ۵۷ درصد آن به هزینههای جاری اختصاص یافته و ۴۳ درصد دیگر به پروژههای عمرانی و توسعهای تعلق دارد؛ این امر نشاندهنده تلاش مدیریت شهری برای حفظ تعادل میان خدمات روزمره و سرمایهگذاری بلندمدت در حوزه عمران و آبادانی است.
وی با بیان اینکه بودجه سال گذشته شهرداری نیشابور ۱۱۲۵۰ میلیارد ریال بوده است، افزود: بودجه امسال با رشد ۳۶ درصدی، آن هم بدون در نظر گرفتن منابع غیرنقدی، حاکی از افزایش ظرفیتهای مالی و درآمدی شهرداری و بهبود روند برنامهریزی مالی آن است.
همتآبادی در ادامه با تأکید بر اهمیت بخش سرمایهگذاریهای غیرنقدی، اعلام کرد: از کل بودجه مصوب، حدود ۶۳۸ میلیارد تومان آن به پروژههایی اختصاص دارد که در قالب تهاتر و یا مشارکت با بخش خصوصی اجرا خواهند شد؛ از جمله این پروژهها میتوان به میدان میوه و ترهبار، شهربازی ارغوان، شهربازی تریا پارک، پارک ریاضیات و رستوران سنتی قریشی اشاره کرد. وی هدف از این سرمایهگذاریها را ایجاد زیرساختهای رفاهی و تفریحی نوین، جذب سرمایهگذار، افزایش درآمد پایدار برای شهرداری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان دانست.
سخنگوی شورای شهر نیشابور ضمن تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر اجرای این پروژهها، ابراز امیدواری کرد که با همافزایی میان شورا، شهرداری و سایر دستگاههای اجرایی، سال ۱۴۰۴ به سالی پربار در عرصه توسعه شهری نیشابور تبدیل شود.
بودجه ۲هزار میلیاردی شهرداری نیشابور برای سال ۱۴۰۴ تصویب شد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.