وی افزود: واکسنهای کرونای تزریق شده در نیشابور واکسنهای سینوفارم چینی،اسپوتنیک روسی، بهارای هندی و آسترازنکای کرهای و عوارض آنها در حد عوارض معمولی بوده است.
وی بیان کرد: شیوع همه گیری چهارم کرونا در این شهرستان نسبت به سایر نقاط کشور کمی با تاخیر همراه بود ولی اگر دستورالعملهای بهداشتی رعایت نشود به روزهای سیاه بازخواهیم گشت و در حال حاضر وضعیت نیشابور قرمز است و شیوع کرونا سیر صعودی دارد.
وی عنوان کرد: تعداد فوتیهای کرونا در فروردینماه امسال در نیشابور به ۴۸ نفر رسیده و در حال افزایش است و شبنشینیها، سفرههای افطاری و گردهماییها با وجود تدکرات فراوان هنوز ادامه دارد و ما به لحاظ قانونی نمیتوانیم در این موارد دخالت کنیم.
وی در بهش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اقتصاد ما به شدت تحت تاثیر کرونا قرار دارد و منابع اقتصادی ما را به سمت توسعه زیرساختها هدایت کرده و طی این مدت ۱۴۰ میلیارد ریال صرف توسعه زیرساخت تامین اکسیژن در بیمارستان ۲۲بهمن شده و در حال حاضر ۲دستگاه اکسیژن ساز و ۲ تانک ۱۰تُنی و ۲۰تُنی و یک تانک اکسیژن ۲۰تُنی در بیمارستان حکیم مستقر شده است.
وی تصریح کرد: در پنج اردیبهشت ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۶ بستری کرونا و ۲ فوتی داشتهایم و ۱۹ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که از اینتعداد به هفت نفر اکسیژن رسانی به صورت مصنوعی انجام میگردد و میانگین مراجعین سرپایی ماهیانه در سال جدید بیش از ۵۰۰نفر در روز بوده و ۷۸درصد مراجعین سرپایی از مناطق شهری هستند ولی ۶۴درصد بستریها از مناطق روستایی هستند و بیشترین میزان بستری به گروه ۸۰سال به بالا تعلق دارد.
وی گفت: حدود ۱۴درصد از میزان این بستریها به گروه کودکان ۴تا ۵ سال و ۲ونیم درصد ۱۰ تا ۱۵ سال هستند اگرچه میزانمراجعه سرپایی در این گروهها بسیار کم بوده و ۳۱درصد از مراجعین سرپایی در گروه زنان خانهدار، ۲۰درصد کارگر و ۱۵درصد مشاغل آزاد هستند و با وجود تاکید ستاد ملی کرونا برای منع تردد شبانه از ساعت ۱۰ شب به بعد متاسفانه شاهد ادامه ترددها و عدمرعایت شهروندان در ساعات محدودیت ترددها هستیم.
وی اظهار داشت: تعداد آزمایشهای پی سی آر در فروردین ماه امسال به ۱۰هزار و ۶۰۰ مورد رسید که از میزان جواب ۴۰درصد از این آزمایشها مثبت شد و یکی از دستگاههای این آزمایشگاه دچار مشکل شده و از کار بیفتد، علاوه بر این تعداد ۴هزار و ۵۰۰ نفر هم با علائم کرونا به مطب پزشکان در سطح شهر مراجعه داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: کیت کرونای انگلیسی به تعداد محدودی از طریق انستیتو پاستور در اختیار دانشکده قرار گرفت و منابع ما در این زمینه محدود است و در حدی بود که وجود ویروس کرونای انگلیسی را در نیشابور تشخیص بدهیم، آمارهای کشور هند هم نشان میدهد در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارند و برآوردها نشان داده شدت درگیری و ابتلای ویروس هندی نسبت به سایر ویروسهای اینگروه بیشتر است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور گفت: در حال حاضر موضوع ویروس هندی موجب نگرانی جدی ستاد کرونا شده است و به طور قطع در آینده شاهد بروز و ظهور کرونای هندی در نیشابور خواهیم بود که باید به شدت مورد توجه شهروندان قرار گیرد.
علیرضا قامتی افزود: آمارها برخلاف آنچه که شایع شده است نشان میدهد میزان ابتلا به کرونا در بین روستاییان بیشتر است و این یک پیام هشدار دهنده است که باید از طریق دهیاران و بخشداران منتقل شود.
وی اظهار داشت: عدالت در نظارتها بر اصناف باید رعایت شود تا محدودیتها موجب محرومیت نشده و حقوقی از شهروندان تضییع نگردد و نوع مدیریت اصناف در زمان شیوع کرونا باید با فرهنگسازی گسترش پیدا کند و وظایف هر شخص و اداره و نهادی مشخص است و با هر کسی که کوتاهی میکند باید برخورد قانونی شود و دستگاههای متولی باید مسئولیت خودشان را بپذیرند.
وی بیان کرد: هیچ واکسنی خارج از شبکه توزیع وزارت بهداشت در نیشابور تزریق نشده است و به طور قطع این موضوع مورد توجه ستاد کرونا و وزارت بهداشت قرار دارد و ما هم از آن پیروی کرده و مقید به سیایتهای ابلاغی در اینحوزه هستیم و باید انتشار اطلاعاتی را که در شهروندان موجب بروز نگرانی شده و در روند تزریق واکسن کرونا تاخیر ایجاد میکند مدیریت کنیم.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیشابور گفت: از ابتدای امسال ۱۶۱ واحد پلمب شده و ۵۱ مورد فرم تخلف دریافت کردهاند و برخی از مشاغلی در نیشابور تعطیل شدهاند در سایر شهرها در حال فعالیت هستند که مورد اعتراض اصناف قرار گرفته است.
پورکاویانافزود: نیاز به همکاری همه نهادها و دستگاهها با اداره صمت برای نظارت در بازار هستیم و باید توجه داشت که بازار تنها راه انتقال کرونا نبوده و حمل ونقل، پارکها و مطب پزشکان هم باید مورد توجه قرار بگیرد.
سههزار نفر در نیشابور واکسن کرونا دریافت کردهاند
برچسب ها
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی خبر داد:
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
گزارش تحلیلی
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
عضو شورای شهر نیشابور: بنیادی که معلوم نیست کجا ثبت شده به جای شورای شهر تصمیم میگیرد
تصمیمگیری در خارج شورای شهر، مسئولیت بردوش شورای شهر
رایزنی برای انتصاب فرماندار زن در خراسانرضوی
خاتون شرق- معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی از رایزنی برای معرفی یک زن به سمت فرمانداری در این استان با توجه به رویکرد و سیاستهای دولت چهاردهم خبر داد.
نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهرستان نیشابور
خاتون شرق- گردشگری یکی از پدیده های اقتصادی مهم عصر حاضر است که به عنوان یکی از منابع مهم رشد اقتصادی قلمداد می شود. با توجـه بـه نقش گسترش گردشگری در رونق اقتصادی و پیشینه تاریخی طولانی، وجود آرامگاه بزرگانی همچون شیخ عمر خیام، شیخ فریدالدین عطار نیشابوری، کمال الملک، حیدر یغما و ... در شهر نیشابور در این مطالعه به بررسی نقش توسعه گردشگری بر اقتصاد شهر نیشابور می پردازیم. صنعت گردشگری در نیشابور با توسعه جاذبه های گردشگری این شهر و مناطق آن شروع شد.
تصمیمگیری در خارج شورای شهر، مسئولیت بردوش شورای شهر
خاتون شرق- نود و ششمین جلسه شورای شهر نیشابور با 12 دستور کار در حالی تشکیل شد که حضور بدون ضابطه برخی از اعضای شورا در جلسات سایر نهادها به اسم عضو شورای شهر نیشابور مورد اعتراض سایر اعضای این شورا قرار گرفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.