مسعود اصغرنژادبلوچی
پرویز مشکاتیان سهم بسیاری در تحولات عمیق روحی و احساسی دارد با این حال در بزرگداشت یا یادداشت یا نکوداشت های نگرفته برای پرویز مشکاتیان همیشه نکاتی بوده است که یا نمی توان به زبان آورد یا اگر به زبان بیاوریم بعد لازم است پاسخ های داده شود که موازی یا موافق با ذهن و زبان لااقل نگارنده نیست به همین مناسبت خواستم اشاره کوچکی کرده باشم به تنها آهنگساز خاص که توانست با استفاده از پتانسیل های موسیقی سنتی ایران آثاری همچون گنبد مینا، جان عشاق را در آلبوم های موسیقی ایرانی خلق نماید.
خیلی ها پرویز مشکاتیان را با نوای سنتور میشناسند اما زخم و ضربه های سه تار ایشان در آلبوم ماهور و اجراهای دیگر که ذهن و زبان را همچنان مسحور خود نموده و آدم را به قلیان و هیجان نزدیک می کند در موسیقی و در تاریخ موسیقی ایران کمتر اتفاق می افتد. شخصی بدین گونه خاص در عرصه شعر و آهنگسازی ظهور پیدا کند و هر آنچه بسازد مورد اقبال همگان قرار بگیرد و این همه کم لطفی هم درباره اش بشود.
اجراهای مشکاتیان با بسطامی را در آلبوم نوا و مرکب خوانی هیچ کس نمی تواند فراموش کند آلبوم مرکب خوانی محمدرضا شجریان نیز همین گونه است با این حال بنده در دو بازه زمانی خاص سعی نمودند تا با یاری جستن از خانواده های گرامی محمدرضا پرویز مشکاتیان بازخورد هایی را در ذیل گفتگویی یا مصاحبه ای یا یادداشتی یا هر چیز دیگر به منصه ظهور برسانم که متاسفانه در تمام درخواست ها با سکوتی مواجه گردیدم که معنایش را هنوز نمی فهمم.
با این همه سرو آزاد ایران در آلبوم سرو آزاد همه را دعوت کرد به این که امشب همه غمهای عالم را خبر کن بنشین و با من گریه سر کن گریه سر کن این نشان میدهد که ققنوس موسیقی ایرانی از نهاد و نمود درون و بیرون جامعه آگاه بوده و سعی داشته است نوعی رفتار کند که تنها یک خیابان به نامش نباشد آنهم خیابانی که اگر بر آن تابلو نام ایشان نگاشتن نمیشد نیز به نام خانواده مشکاتیان معروف بود.
نیشابور باید به داشتن چنین نخبگانی بدان گونه افتخار کند و آن را با صدای بسیار بلند و رسا تا بدانجا تکرار و اعلام نماید که همگان بدانند همه ستارگان نیشابور بی بدیل و بی نظیرند.
صبح ساقیای سرو آزاد نیشابور
برچسب ها
استقبال سرد هنرمندان نیشابور از سینما حقیقت
خاتون شرق- روزگاری نیشابور، با انجمنهای ادبی و محافل پرشور شعر، داستان، و مثنویخوانی، بهعنوان یکی از پیشگامان فرهنگی ایران شناخته میشد.
به مبارکی سال نو میلادی
سال نو میلادی همواره نویدبخش شروعی دوباره است؛ فرصتی برای بازاندیشی در گذشته و امید به آیندهای بهتر. اما امسال نیز این روزهای آغازین با سایه سنگین جنگ در خاورمیانه، فشارهای اقتصادی در داخل کشور، و دغدغههایی که لحظه به لحظه بر زندگی مردم سنگینی میکند، همراه است.
روزی که زنان تاریخ را در ورزشگاه نوشتند
خاتون شرق- شش سال، پنج سال، دو سال... هر قدمی که زنان ایران به سوی حضور در استادیومهای فوتبال برداشتند، همچون قطرهای در جریان رودخانهای بود که آرام و بیصدا، اما استوار مسیرش را به سمت دریا باز کرد. حالا نوبت نقش جهان بود تا تاریخ دیگری رقم بخورد. روز ۲۶ آذر، روزی که نه تنها زنان اصفهانی بلکه تمام زنان ایرانی میتوانند آن را به یاد بسپارند؛ روزی که درهای بزرگ و طلایی استادیوم، بیهیچ تبعیضی به روی بانوان عاشق فوتبال باز شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.