مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این مراسم گفت: در بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۰هزار پرونده برای افراد دارای معلولیت تشکیل شده و این استان پس از تهران دارای بیشترین پرونده در این حوزه است.
مسعود فیروزی اظهار داشت: ۲۰۰ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان رضوی وجود دارد و بخشی عظیمی از ارائه خدمات در اینحوزه به مراکز مثبت زندگی واگذار شده است.
وی بیان کرد: طی سالهای اخیر میزان مبلغ مستمری و تعداد مستمری بگیران افزایش یافت هرچند تورم چند سال گذشته اجازه نداد طعم خوش این افزایش حس شود.
وی گفت: در حال حاضر به بیش از ۸۰هزار نفر افراد داری معلولیت شدید و خیلی شدید در استان از حداقل ۳۵۰هزار تومان تا ۲میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه مستمری در قالب ویزیت در منزل، پرستاری، نگهداری در منزل پرداخت میگردد.
با توجه به وجود تعداد افراد دارای معلولیت در نیشابور با کمبود یک مرکز توانبخشی و توانمندسازی معلولین جسمی و حرکتی روزانه در نیشابور مواجه بودیم، وی با بیان این مطلب افزود: نگاه و رویکرد خیرین در حوزه مراکز توانبخشی معلولین بیشتر معطوف به مراکز شبانهروزی است اما مراکز روزانه مکمل و حلقه طلایی افراد دارای معلولیت است.
وی اظهار داشت: در این بخش متخصصین و تجهیزات فیزیوتراپی و کاردرمانی، روانشناسی و مددکاری به صورت روزانه برای ارائه خدمات بدون محدودیت جنسی کم بود.
وی افزود: به همت خیرین و با کمک بخش دولتی این بخش با ۲هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا احداث و تجهیز شد و با وجود بیش از ۱۵۰ معلول ضایعه نخاعی در مرحله بعد یک کلینیک درمان زخمبستر در نیشابور مورد نیاز است.
مرکز توانبخشی معلولین جسمی و حرکتی روزانه در نیشابور به بهره برداری رسید
برچسب ها
نیشابور در انتظار کلنگ احداث نمایشگاه بینالمللی
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
استقبال سرد هنرمندان نیشابور از سینما حقیقت
خاتون شرق- روزگاری نیشابور، با انجمنهای ادبی و محافل پرشور شعر، داستان، و مثنویخوانی، بهعنوان یکی از پیشگامان فرهنگی ایران شناخته میشد.
به مبارکی سال نو میلادی
سال نو میلادی همواره نویدبخش شروعی دوباره است؛ فرصتی برای بازاندیشی در گذشته و امید به آیندهای بهتر. اما امسال نیز این روزهای آغازین با سایه سنگین جنگ در خاورمیانه، فشارهای اقتصادی در داخل کشور، و دغدغههایی که لحظه به لحظه بر زندگی مردم سنگینی میکند، همراه است.
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
خاتون شرق- برگزاری نمایشگاههای تخصصی در شهرستانها، بهویژه در نیشابور، فرصتی کمنظیر برای تقویت اقتصاد محلی و حمایت از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان بومی فراهم میکند. این رویدادها، علاوه بر کاهش نیاز به سفرهای بینشهری برای شهروندان، زمینه را برای معرفی محصولات متنوع و ایجاد ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فراهم میآورند. نمایشگاهها میتوانند بهعنوان پلی میان توانمندیهای محلی و بازارهای بزرگتر عمل کنند و در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه نقشی بسزا داشته باشند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.