معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در این مراسم گفت: از زمان ابلاغ طرح جامع سلامت براساس آمار میزان خدمت ۱۰برابر و از ۷۰۰ نفر در ماه به هفت هزار نفر افزایش یافته اما در مقابل تعداد نیرو و پرسنل ۲برابر افزایش یافته است.
علیرضا قامتی سهشنبه در مراسم آغاز بهرهبرداری از مرکز خدمات جامع سلامت چکنه اظهار کرد: پارسال از میزان اعتبارات در نظر گرفته شده ۵۰درصد اختصاص یافته اما با این حال تا پایان سال آینده روستای بدون گاز در بخش سرولایت نیشابور نخواهیم داشت و این زحمات نباید نادیده گرفته شود.
وی اظهار کرد: تعداد تخت بیمارستانی مصوب برای نیشابور ۵۳۴ تخت است اما میزان خدمت بیمارستانی بالغ بر ۷۰۰نفر است و امروز میانگین ارائه خدمات بخش بهداشت و درمان نیشابور ۲ برابر استان است.
وی گفت: در کمتر از ۲۰ ماه حدود ۲۶۰ میلیارد تومان برای طرحهای عمرانی و خرید تجهیزات و امکانات در بخش بهداشت و درمان نیشابور اختصاص یافت در حالیکه کل اعتبارات تملک دارایی که برای شهرستان نیشابور در نظر گرفته شده ۸۶ میلیارد تومان بوده که نیم از آن اختصاص یافت.
وی اظهار کرد: پارسال بالغ بر یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان نیشابور اختصاص یافت و طی ۲۰ماه بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق بخش خصوصی و دولتی تبدیل به طرح اجرایی و موجب اشتغالزایی شد که همه اینها نیازمند پیگیری، تعامل، وحدت و گذر از برخی قوانین سختگیرانه است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: وحدت با شعار حاصل نمی شود بلکه با گذشت و صبوری و ایثار ممکن میگردد، وقتی عملکرد شهید شوشتری را که شهید وحدت نامیده میشود بررسی میکنیم میبینیم که در سیستان و بلوچستان برای ایجاد همدلی و وحدت بین شیعه و سنی چه تلاشهایی کرد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
۷۰درصد از فوتیهای کرونای بالای ۶۰سال واکسن نزدهاند
رئیس دانشکده علومپزشکی نیشابور گفت: ۷۰درصد از فوتیهای کرونایی در داخل بیمارستان جمعیت بالای ۶۰ سال بوده که واکسن نزدهاند.
دکتر محسن عظیمینژاد اظهار کرد: در موج پنجم کرونا ۳۵۰ نفر فوتی داشتیم و اگر آمار واکسیناسیون بالا برود در صورت وقوع پیک ششم این آمار کاهش خواهد یافت.
وی گفت: در مجموع در نیشابور، فیروزه و زبرخان ۴۹۰ هزار نفر واکسن کرونا دریافت کردهاند و پوشش واکسیناسیون در این شهرستانها به ۸۰درصد رسیده که این میزان در سرولایت این میزان ۷۶درصد است اما مشکل ما در این بخش عدم دریافت واکسن کرونا از سوی برخی افراد است که در این زمینه باید فرهنگ سازی شود.
دکتر عظیمینژاد بیان کرد: طی هفت سال گذشته به اندازه ۱۰۳ سال قبل در نیشابور تخت بیمارستانی ایجاد شده که از این تعداد ۳۰۳ تخت در شهر نیشابور است و طی این مدت ۶هزار و ۵۰۰ متر خوابگاه دانشجویی احداث شده و لازمه جذب اعتبارات برای این طرحها پیگیری و همکاری نمایندگان و مسئولان است.
وی در ادامه اظهار داشت: شاخص برخورداری از زیرساختها در هر منطقه بر اساس جمعیت است و باید برای برخورداری از امکانات بهداشتی و درمانی ۱۵ هزار نفر جمعیت داشته باشیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نخستین پیشنهاد ما برای احداث مرکز درمان بستر در شهرستان فیروزه بود به دلیل اینکه هم شهرستان بود و هم مرکز درمانی نداشت و پس از آن در بخش سرولایت اینمرکز سلامت احداث شد.
وی افزود: بنیاد علوی ۲۵ میلیارد ریال برای ساخت مرکز جامع خدمات سلامت چکنه هزینه کرد و دانشکده علوم پزشکی نیشابور تنها دانشکدهای است که با همکاری بنیاد علوی ۲ مرکز جامع خدمات سلامت احداث کرده است.
وی با اشاره به قرار گرفتن سرولایت در یک محور پر تردد گفت: حدود ۱۵هزار خودرو سنگین از محور بخش سرولایت نیشابور تردد میکنند اما امکانات لازم برای سرویسدهی به این وسایل نقلیه وجود ندارد که لازم است برای این مسئله برنامهریزیهای لازم انجام شود.
در ادامه این برنامه فرماندار نیشابور به مناسبت دوازدهمین سالگرد شهادت سردار نورعلی شوشتری از خانه این شهید در روستای ینگجه بازدید کرد.
مرکز سلامت شبانهروزی چکنه به بهرهبرداری رسید
برچسب ها
مدیرعامل شرکت آبفای نیشابور در مراسم آغاز بهرهبرداری از فاز نخست هوشمندسازی شبکه تامین و توزیع آبرسانی در شهر نیشابور خبر داد:
اجرای ۶۰۰میلیارد تومان طرح توسعه و آبرسانی طی یک سال
معاون توسعه و مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور: تعامل بسیار خوبی بین سازمان نظام پزشکی نیشابور و دانشگاه علوم پزشکی نیشابور وجود دارد
رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور در مراسم تجلیل از پزشکان نمونه نیشابور: پزشکان عمومی دیگر گرایشی به رشتههای تخصصی ندارند
رئیس دانشگاه نیشابور: مسئله به جایی رسیده بود که دادگستری میگفت دانشگاه را باید تخلیه کنید و فرمانداری هم نامه زد که دانشگاه باید برود
مشکل ۳۱ساله دانشگاه نیشابور و هلال احمر در انتظار تصمیم ریاستجمهوری
اجرای ۶۰۰میلیارد تومان طرح توسعه و آبرسانی طی یک سال
خاتون شرق - همزمان با هفته دولت طی مراسمی فاز نخست طرح هوشمندسازی شبکه تامین و توزیع آبرسانی شهر نیشابور با حضور مدیرعامل شرکت آبفای استان خراسان رضوی و فرماندار نیشابور و جمعی از مسئولان به بهرهبرداری رسید.
رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور در مراسم تجلیل از پزشکان نمونه نیشابور: پزشکان عمومی دیگر گرایشی به رشتههای تخصصی ندارند
خاتون شرق - جمعه گذشته به همت سازمان نظام پزشکی و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مراسم بزرگداشت روز پزشک در اردوگاه بین المللی شهید رجائی نیشابور برگزار شد.
مشکل ۳۱ساله دانشگاه نیشابور و هلال احمر در انتظار تصمیم ریاستجمهوری
خاتون شرق - دکتر رحمانیدوست رئیس دانشگاه نیشابور در نشست خبری با خبرگاران درباره چالش دانشگاه نیشابور و هلال احمر گفت: سال 1373 هشت قطعه زمین 250متری در کنار دانشکده هنر نیشابور از طرف سازمان هلال احمر به این دانشکده واگذار شد و تفاهمنامهای هم امضاء شد اما پس از چند سال مطالبه اجاره کردند و چند سال هم اجاره پرداخت شد و این موضوع درکشوقوس ادرای افتاد و حالا 31سال است که این مشکل درست شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.