مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهار کرد: با همکاری هفت دستگاه و نهاد دولتی قرارگاه مرکزی مانعزدایی تشکیل شده است.
علی بهرامیزاده افزود: در این چارچوب شرکت شهرکهای صنعتی در ۲ محور پیگیری و بررسی نیازها و زیرساختهای شهرکهای صنعتی و پالایش واحدهای فعال، نیمه فعال و راکد مستقر در این شهرکها حضور دارد و ارائه مشاور و کمک به واحدهای راکد و تعطیل در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: اگر راه حلی برای فعال شدن این واحدها پیدا نشد در نهایت به اداره صمت ارجاع داده میشوند تا به متقاضیان جدید معرفی شدند و در قالب فعالیت جدیدی فعال شوند.
وی با شاره به اینکه حدود ۳۵۰ واحد راکد در استان وجود دارد گفت: در شهرک صنعتی خیام دارای ۳۰۶ است که از این تعداد ۲۰۰واحد فعال، ۴۷ واحد راکد و ۶۴واحد در حال احداث سوله و نصب تجهیزات هستند.
وی خاطرنشان کرد: عارضهیابی واحدهای نیمهفعال که قادر به فعالیت با ظرفیت کامل خود نیستند و حفظ واحدهای فعال موجود و جلوگیری از بروز مشکلات از دیگر برنامههای این قرارگاه است تا به ظرفیت نهایی خود دست یابند.
بهرامیزاده گفت: نشستهای این قرارگاه پنج.شنبههای هرهفته و هربار در یکی از شهرکهای صنعتی استان برگزار میشود و مواردی که در این جلسات قادر به حل آن نباشیم به قرارگاه مرکزی استانداری ارجاع میگردد.
نخستین نشست قرارگاه مانعزدایی شهرکهای صنعتی استان در زبرخان برگزار شد
برچسب ها
اولین زن سکاندارِ دانشگاه علوم پزشکی در دولت چهاردهم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
خاتون شرق - دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غزاله دوست پرست را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور، منصوب کرد.
آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته
خاتون شرق - جمله «آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته» این روزها بیش از یک ضربالمثل ساده است؛ روایتی تلخ از واقعیتی که سالهاست گریبانگیر نظام آموزشی ایران شده است. مدارس ما که روزگاری قرار بود مکانی برای شکوفایی استعدادها باشند، امروز به کارخانههای تولید انبوه دانشآموزان کنکوری تبدیل شدهاند. دانشآموزانی که همگی، صرف نظر از علایق و تواناییهایشان، در یک مسیر از پیش تعیین شده حرکت میکنند.
شروع پاییز با جشنواره رکوردشکنیهای رنگارنگ در فولاد خراسان
خاتون شرق - بزرگترین فولادساز شرق کشور از همین اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید خود را پس از ماهها چالش تامین برق شروع کرد که نشان داد برای شمارش جوجهها منتظر آخر پاییز نیست و با ثبت همزمان ۴ رکورد ماهانه تولید، عزم و همت کارکنانش جزم است که بخش زیادی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان را جبران کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.