با همکاری اداره توسعه نوغانداری خراسان رضوی و شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور دربرگزاری کلاسهای آموزشی و ضدعفونی نمودن رایگان جایگاههای پرورش کرم ابریشم توزیع ۳۰۰ جعبه تخم و لارو نوغان در اردیبهشت وخرداد ماه سال جاری بین ۴۰ نفر از نوغانداران فعالیت این حرفه در شهرستان آغاز شد و پیش بینی می شود از این تعداد جعبه لارو نوغان میزان ۷۵۰۰ کیلوگرم پیله تر ابریشم در شهرستان تولید شود با توجه به هزینه پایین این شغل ، قیمت مناسب پیله کرم ابریشم و شرایط مناسب آب و هوا امسال شاهد رشد بیش از ۱۰۰ درصدی این حرفه در شهرستان نیشابور هستیم.لازم به ذکر است نیاز از هرجعبه نوغان ۳۰ تا ۵۰ کیلوگرم پیله تر ابریشم تولید می شود که حدود ۳۰ میلیون ریال درآمد زایی در مدت ۳۵ روز را دارد.
با عنایت به اینکه نیاز اصلی کرم ابریشم برگ درخت توت است و هر جعبه لارو نوغان در طول دوره پرورش حدود ۸۰۰ کیلوگرم برگ توت نیاز دارد به منظور توسعه این حرفه هرساله تعدادی نهال توت بصورت رایگان در اختیار متقاضیان کاشت نهالستان قرار می گیرد. که این تعداد در دوسال اخیر ۴۳۰۰ اصله نهال توت می باشد.
محصول ابریشم حاصل از نوغانداری در صنایع قالی بافی ،نساجی ،پزشکی ونظامی کاربرد دارد و هر ساله میزان زیادی ارز برای نیاز داخل به این محصول از کشور خارج می شود.
پرورش ۳۰۰ جعبه کرم ابریشم در شهرستان نیشابور
برچسب ها
اولین زن سکاندارِ دانشگاه علوم پزشکی در دولت چهاردهم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
خاتون شرق - دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غزاله دوست پرست را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور، منصوب کرد.
آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته
خاتون شرق - جمله «آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته» این روزها بیش از یک ضربالمثل ساده است؛ روایتی تلخ از واقعیتی که سالهاست گریبانگیر نظام آموزشی ایران شده است. مدارس ما که روزگاری قرار بود مکانی برای شکوفایی استعدادها باشند، امروز به کارخانههای تولید انبوه دانشآموزان کنکوری تبدیل شدهاند. دانشآموزانی که همگی، صرف نظر از علایق و تواناییهایشان، در یک مسیر از پیش تعیین شده حرکت میکنند.
شروع پاییز با جشنواره رکوردشکنیهای رنگارنگ در فولاد خراسان
خاتون شرق - بزرگترین فولادساز شرق کشور از همین اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید خود را پس از ماهها چالش تامین برق شروع کرد که نشان داد برای شمارش جوجهها منتظر آخر پاییز نیست و با ثبت همزمان ۴ رکورد ماهانه تولید، عزم و همت کارکنانش جزم است که بخش زیادی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان را جبران کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.