حسین سهرابی دوشنبه در مراسم بهره برداری و افتتاح بند خاکی فاروب رومان و سایر پروژه های اجرا شده توسط منابع طبیعی در سال ۹۸ و ۹۹ در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محل پارک ۲۰۰هکتاری نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: در این رابطه ۱۲۱ پرونده تخلف تشکیل شده که ۲۸ مورد آن با استناد به ماده ۴۴ مکرر و ۴۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور و مربوط به چرای غیرمجاز دام و ۶۶ پرونده نیز با استناد به ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور مربوط به تخریب و تصرف و ۲۷ پرونده مربوط به قطع، حمل و آتش سوزی بود.
وی اظهار داشت: در سال جاری ۲۷۵ هکتار عملیات کپه کاری با گیاهان دارویی انجام یافته و ۱۱۸۰۰۰ هکتار از اراضی ملی نیشابور در طرح کاداستر (حدنگاری اراضی) تبدیل سند و تثبیت مالکیت شده است. وی بیان کرد: در حال حاضر ۶ بند خاکی در نیشابور وجود دارد که قابلیت ذخیره ۷۵۶۰۰۰ مترمکعب را دارد و برای احداث و تکمیل ۴ بند خاکی و سنگی ملاتی اجرا نشده ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی ادامه داد: این اداره در مجموع با ۱۶ نفر پرسنل مسئولیت حاکمیت،نظارت و اجرای پروژه ها و تکالیف سازمانی خود در اراضی ملی نیشابور به وسعت ۴۰۰ هزار هکتار را برعهده دارد که با این تعداد نیرو کار بسیار مشکلی است. رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: تاکنون حدود ۱۳۰ هکتار به طرحهای هادی بنیاد مسکن در راستای ماده چهار قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن روستایی تخصیص داده شده است.
سهرابی افزود: از کل ۵۷۶۳۳۲ هکتار مساحت شهرستان نیشابور میزان ۴۰۰۰۰۰ هکتار (۷۰٪ مساحت شهرستان) عرصههای منابع طبیعی و تحت مدیریت این اداره می باشد. ۵۴٪ مساحت شهرستان قابلیت اجرای پروژه های آبخیزداری دارد و ۲۱۲۰۰۰ هکتار از لحاظ سیلخیزی در شرایط بحرانی و فوق بحرانی است. نیشابور دارای ۱۰۰۸۰۰ هکتار کانون بحرانی فرسایش بادی میباشد که مساحتی بالغ بر ۱۶۹۰۰۰ هکتار را تحت تاثیر خود قرار داده که ایجاد و وجود ۱۵۰۸۸ هکتار جنگل دست کاشت تاغ نقش بسزایی در کنترل کانونهای فرسایش بادی و جلوگیری از ریز گرد و حرکت شن های روان در منطقه داشته است که می بایست مورد حمایت بیشتر قرار گیرد.
۴۴ هکتار از اراضی ملی نیشابور رفع تصرف شد
برچسب ها
نیشابور در انتظار کلنگ احداث نمایشگاه بینالمللی
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
برائت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از اشخاص و جریانهای خاص:
من نه منصوب به شخص خاصی هستم و نه جریان چپ یا راست
به مبارکی سال نو میلادی
سال نو میلادی همواره نویدبخش شروعی دوباره است؛ فرصتی برای بازاندیشی در گذشته و امید به آیندهای بهتر. اما امسال نیز این روزهای آغازین با سایه سنگین جنگ در خاورمیانه، فشارهای اقتصادی در داخل کشور، و دغدغههایی که لحظه به لحظه بر زندگی مردم سنگینی میکند، همراه است.
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
خاتون شرق- برگزاری نمایشگاههای تخصصی در شهرستانها، بهویژه در نیشابور، فرصتی کمنظیر برای تقویت اقتصاد محلی و حمایت از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان بومی فراهم میکند. این رویدادها، علاوه بر کاهش نیاز به سفرهای بینشهری برای شهروندان، زمینه را برای معرفی محصولات متنوع و ایجاد ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فراهم میآورند. نمایشگاهها میتوانند بهعنوان پلی میان توانمندیهای محلی و بازارهای بزرگتر عمل کنند و در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه نقشی بسزا داشته باشند.
من نه منصوب به شخص خاصی هستم و نه جریان چپ یا راست
خاتون شرق- 2ماه قبل دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غزاله دوستپرست ترشیزی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور منصوب کرد تا انتصاب نخستین زن به عنوان سکاندار این دانشگاه در دولت چهاردهم رقم بخورد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.