محسن عظیمینژاد شنبه در جلسه ستاد کرونا شهرستان نیشابور اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲ نفر مشکوک به کرونا بستری و یک نفر فوت کرده است و طی این مدت ۸۴مورد تست پی سی آر انجام شده که ۳۰درصد آن مثبت بوده است.
وی افزود: از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تعداد یک هزار و ۶۰۹ نفر بر اثر کرونا در نیشابور فوت کردهاند و تاکنون ۱۹۴هزار و ۶۹۵ مراجعه سرپایی و ۱۲۵هزار ۸۷۷ آزمایش پی سی آر انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: متوسط بستری روزانه آی سی یو و اَنتوبه به ترتیب ۵۶ و ۵۰درصد کاهش داشته و متوسط فوت روزانه از سه دهم به ۶دهم افزایش و تزریق واکسن ۲۱ درصد کاهش یافته است و هفته گذشته با وجود اینکه تعداد مراجعهکنندگان افزایش نداشته ولی میزان تستهای مثبت افزایش داشته است.
عظیمینژاد گفت: متوسط بستری روزانه در نیشابور طی ماه گذشته ۲۴ نفر و بیشترین تعداد بستری در پیک پنجم کرونا با تعداد متوسط روزانه ۳۵۰ بستری بوده و بیشترین تعداد فوتی در پیک سوم بوده است.
وی افزود: تاکنون ۸۱۷هزار و ۶۶۴ دز واکسن کرونا در نیشابور تزریق شده که از این میزان ۳۸۴ هزار و ۴۹۹مورد دز اول و ۳۳۹هزار و ۶۴۲ مورد دز دوم و مابقی دز سوم بوده است.
وی گفت: تاکنون ۲۶درصد از جمعیت هدف دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و این جمعیت شامل افراد بالای ۱۸ سال است که سه ماه از تزریق دز دوم آنها گذشته باشد و طی نامه ای به همه روسای ادارات اعلام شده که همه پرسنل باید واکسن زده باشند.
وی تصریح کرد: برای شرکت در مراسم اعتکاف اشخاصی که متقاضی شرکت در این مراسم هستند باید هر سه دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.
فرماندار نیشابور در این جلسه گفت: برای مقابله با کرونا باید قرارگاهی کار کنیم و پیشنهادات خلاقانه و نو در قالب قرارگاه سلامت باید ارائه شود که نیازمند همکاری و همافزایی است.
ابوطالب جوان افزود: این قرارگاه باید عملیاتی و اجرایی باشد و راههای تبدیل فکرها و پیشنهادات به عمل باید نورد بخش و بررسی قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: باید بپذیریم امروز در حال جنگ هستیم هرچند میدان تغییر کرده و دشمن هز هر شیوه ای برای ضربه زدن استفاده میکند و برای مقابله با آن بازار باید فعال نگه داشته شود اما اصناف ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی هستند و در این چارچوب آموزش رعایت دستورالعملهای بهداشتی را باید جدی بگیریم و در این راه باید اراده قوی داشته باشیم.
فرماندار نیشابور گفت: برای آموزش و اطلاعرسانی عمومی باید از ظرفیت مساجد، ائمه جماعات، شبکه دهیاران، بسیج و سپاه استفاده شود و در این راستا با استفاده از شبکه های مردمی قرارگاههای سلامت باید شکل بگیرد.
وی افزود: برای آموزش و اطلاعرسانی استفاده از ظرفیت رسانهها ها و فضای مجازی ضروری است و رعایت پروتکلهای بهداشتی در همه برنامهها و مراسمها در سطح شهرستان الزامی است.
۹مورد مشکوک به اُمیکرون در نیشابور مشاهده شد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.