به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور، حسین عبدی فرماندار شهرستان میان جلگه در حاشیه افتتاح بازار دام این شهرستان گفت: از سال ۱۳۹۹ و بعد از تعطیلی و انتقال بازار دام نیشابور که در محدوده شهرستان تازه تاسیس میان جلگه واقع شده بود، به علت مسافت زیاد و نیز تحمیل هزینههای بسیار زیاد نقل و انتقال دام ها به بازار جدید، مشکلات زیادی برای دامداران میان جلگه ایجاد شده بود.
وی گفت: این مشکلات به حدی بود که بخش زیادی از دامداری های شهرستان میان جلگه در معرض نابودی قرار گرفته بود، بنابراین با اتحاد و همدلی مردم و مسئولان، از سه سال قبل، پیگیر ساخت یک بازار بزرگ دام در شهرستان میان جلگه شدیم که این بازار با تلاش همگان، ساخته و افتتاح شد.
فرماندار میان جلگه اظهار کرد: ظرفیت این بازار روزانه تعداد دو هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰۰ راس دام سنگین است و خدمات این بازار علاوه بر میان جلگه و نیشابور به دامداران بیش از ۱۰ شهرستان اطراف نیز ارائه میشود.
علی مبارکی معاون سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: زمین ۲هزار و ۸۰۰متر مربعی برای ساخت این بازار به همت مدیریت جهادکشاورزی و اداره منابع طبیعی اختصاص یافته و هزینه ۱۲۰میلیارد ریالی ساخت این بازار نیز توسط سهامداران شرکت تعاونی بازار دام میان جلگه تامین شده است.
وی اظهار کرد: شهرستان میان جلگه با دارا بودن حدود ۱۸۰هزار راس دام سبک و دو هزار و ۵۰۰راس دام سنگین از شهرستانهای مهم نیشابور بزرگ در حوزه دامپروری محسوب می شود.
مدیر جهادکشاورزی گفت: در حال حاضر شهرستان میان جلگه دارای ۲۰واحد فعال صنعتی دام سنگین و چهار واحد صنعتی دام سبک می باشد و حدود ۴هزار و ۵۰۰خانوار این شهرستان از مزایای این بازار منتفع خواهند شد.
لازم به ذکر است شهرستان میان جلگه دارای جمعیتی حدود ۴۰هزار نفر است و بازار دام این شهرستان در فاصله هفت کیلومتری شهر عشق آباد ساخته شده است.
بازار دام میان جلگه افتتاح شد
خاتون شرق - به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور، حسین عبدی فرماندار شهرستان میان جلگه در حاشیه افتتاح بازار دام این شهرستان گفت: از سال ۱۳۹۹ و بعد از تعطیلی و انتقال بازار دام نیشابور که در محدوده شهرستان تازه تاسیس میان جلگه واقع شده بود، به علت مسافت زیاد و نیز تحمیل هزینههای بسیار زیاد نقل و انتقال دام ها به بازار جدید، مشکلات زیادی برای دامداران میان جلگه ایجاد شده بود.
لینک کوتاه :
http://khatoonesharghonline.ir/?p=11049
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (۱۷-۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.