به گفته معاون طرح و توسعه، با اجرای این پروژه، توقفات ناشی از مشکلات تجهیزات بین دو کارخانه احیاء مستقیم و گندله سازی که موجب توقف واحد گندله سازی می گردید، مرتفع شد.
مهندس اسحاقیان گفت: در صورتی که کارخانه احیا مستقیم بنا به مشکلات موجود بین تجهیزات کارخانه احیا مستقیم و گندله سازی نتواند از گندله تولید شده در این کارخانه استفاده کند با اجرای این پروژه مسیر تولیدات کارخانه گندله سازی بعد از ترانسفر تاور یا برج انتقال محصول برای پایل و دپو شدن هدایت می گردد و بدین صورت استمرار تولید و انتقال محصول از طریق نوار انتقال وجود دارد و از توقف خط تولید کارخانه گندله سازی جلوگیری می گردد.
مدیر پروژه فولادسازی ۲،درباره این پروژه گفت: تست اولیه این پروژه در ۲۵ مرداد ماه انجام و در ۳ شهریور ماه ۱۳۹۹ با موفقیت راه اندازی گردید.
مهندس حیاتی با بیان این که اجرای این طرح بنا به درخواست واحد گندله سازی انجام گرفت، افزود: فرآیند طراحی و ساخت تجهیزات این پروژه توسط پیمانکار و نیز نصب آن در محل مجتمع، با هزینه ای بیش از ۳۰ میلیارد ریال انجام شد.
وی همچنین افزود هنگامی که تولید کارخانه گندله سازی کمتر از ۵۰ تن در ساعت باشد به دلیل افت ایجاد شده در کیفیت محصول از ارسال آن به خط تولید احیا مستقیم جلوگیری و به سمت پایل اضطراری هدایت می گردد.
معاون طرح و توسعه مجتمع از تلاش های کارکنان شرکت پامیدکو، آویژه صنعت و حمایت های ارزشمند دکتر غفوری مدیر عامل و هم چنین همکاری معاونت های بهره برداری و امور مالی شرکت در انجام به موقع این پروژه قدردانی نمود.
پروژه پایل اضطراری در فولاد خراسان اجرایی شد
برچسب ها
نیشابور در انتظار کلنگ احداث نمایشگاه بینالمللی
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
استقبال سرد هنرمندان نیشابور از سینما حقیقت
خاتون شرق- روزگاری نیشابور، با انجمنهای ادبی و محافل پرشور شعر، داستان، و مثنویخوانی، بهعنوان یکی از پیشگامان فرهنگی ایران شناخته میشد.
به مبارکی سال نو میلادی
سال نو میلادی همواره نویدبخش شروعی دوباره است؛ فرصتی برای بازاندیشی در گذشته و امید به آیندهای بهتر. اما امسال نیز این روزهای آغازین با سایه سنگین جنگ در خاورمیانه، فشارهای اقتصادی در داخل کشور، و دغدغههایی که لحظه به لحظه بر زندگی مردم سنگینی میکند، همراه است.
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
خاتون شرق- برگزاری نمایشگاههای تخصصی در شهرستانها، بهویژه در نیشابور، فرصتی کمنظیر برای تقویت اقتصاد محلی و حمایت از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان بومی فراهم میکند. این رویدادها، علاوه بر کاهش نیاز به سفرهای بینشهری برای شهروندان، زمینه را برای معرفی محصولات متنوع و ایجاد ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فراهم میآورند. نمایشگاهها میتوانند بهعنوان پلی میان توانمندیهای محلی و بازارهای بزرگتر عمل کنند و در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه نقشی بسزا داشته باشند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.