مدیر اداره جهاد کشاورزی نیشابور گفت: دامداران معترض خواستار این بودند قیمت ۶ هزار و ۴۰۰ تومانی که ستاد تنظیم بازار کشور مصوب کرده اجرایی شود زیرا هنوز کارخانهها شیر را به قیمت پنج هزار و ۲۰۰ تومان میخرند.
محمدعلی فرهمندراد افزود: مطالبه دیگر دامداران معترض این بود که قوه قضاییه با کسانی که علوفه ها را احتکار می کنند مانند دلالان برخورد کند و انبارهای آن ها را ثبت و ضبط کند.
وی اظهار داشت: در این رابطه شهروندان اگر انباری را با این شرایط مشاهده کردند به ما و دستگاه قضایی گزارش کنند تا به عنوان احتکار با آن برخورد شود و با کسانی که علوفه را به بهانه گرانی احتکار می کنند توسط اداره صمت و دستگاه قضایی برخورد میگردد.
وی بیان کرد: از دیگر مطالبات دامداران افزایش سهمیه نیشابور از سهم نهادههای با ارز ترجیحی و اجرایی شدن مصوبه ستاد تنظیم بازار برای صادرات شیر خشک، کره، خامه و دام زنده و همچنین رسیدگی به وضعیت قیمت بالای علوفه و عدم همخوانی آن با قیمت شیر است.
وی افزود: در جلسهای که امروز با حضور دامداران تشکیل شد قرار است این موارد پیگیری و به نهادهای بالادستی منعکس و بعضی موارد نیز در شهرستان پیگیری شود. نیشابور با دارا بودن بیش از چهار هزار دامدار و تولید روزانه ۶۵۰ تُن شیر یکی از قطبهای تولید شیر در کشور است.
تعدادی از دامداراننیشابور در اعتراض به قیمت شیر اجتماع کردند
برچسب ها
در نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مطرح شد
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
درخشش هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی
خاتونشرق- هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی در بخش یادداشت و مقاله مقام نخست را کسب کرد.
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
خاتون شرق- دکتر علی غلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مجری انجام یکی از بزرگترین مطالعات کوهورت سالمندی کشور می باشد که پس از وقفه چند ماهه، مجدد از تابستان ۱۴۰۳ فعالیت خود را از سرگرفته و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت سالمند این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
استعفای ظریف و برکناری همتی، تیر خلاص به دولت وفاق
خاتون شرق- دولت مسعود پزشکیان که با شعار «دولت وفاق» روی کار آمد، اکنون بیش از هر زمان دیگری از این مفهوم فاصله گرفته است. استعفای محمدجواد ظریف، چهرهای که سالها بهعنوان نماد دیپلماسی در ایران شناخته میشد، و برکناری عبدالناصر همتی، یکی از معدود تکنوکراتهای اقتصادی در دولت، نشان میدهد که این دولت بیش از آنکه بر وفاق ملی تأکید داشته باشد، در مسیر حذف چهرههای میانهرو و تقویت جریانهای تندرو حرکت میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.