فرمانده تیپ زرهی ۲۱ امام رضا(ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در نیشابور در این مراسم گفت: سردار شوشتری در ارتفاعات شمال غرب ایران در برابر گروههای مسلح تروریستی شجاعانه و مقتدرانه قد افراشت و در سیستان و بلوچستان خاضعانه با لبهای خشکیده و چهره آفتاب سوخته برای کمک به هموطنان کمر خم کرد.
سردار حسین سلیمانی افزود: به راستی شهید شوشتری نماد وحدت و سردار وحدت آفرینی بود که هیچگاه از یادها و خاطرهها فراموش نمیگردد.
وی اظهار داشت: سردار شوشتری در عملیات مرصاد که امروز سالگرد آن است نقش ارزنده ای داشت و در دوران پس از جنگ نیز در بحث خنثی کردن توطئه تفرقه افکنی دشمن بین شیعه و سنی نقش کلیدی ایفا کرد.
سردار جانباز آزاده وحید انجیدنی همرزم قدیمی شهید شوشتری گفت: شهید شوشتری هیچگاه در برابر مشکلات تسلیم نشد و همین روحیه او برای همه دوستان و آشنایانش الهامبخش بود.
وی افزود: ایشان نه تنها متعلق به نیشابور و خراسان بلکه شخصیتی ملی است و نماد ایثار و شهادت و وحدت است.
شهردار نیشابور گفت: نیشابور۲هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم کشور و انقلاب کرده که نسبت به جمعیتش از میانگین کشوری عدد بالاتری است و این نشان از فرهنگ ایثار و شهادت در این شهر است و در واقع شهدا یکی از برندهای شهر نیشابور هستند و چه بهتر که شهدای برجسته این شهرستات را به مردم معرفی کنیم.
علی نجفی افزود: با همکاری تیپ ۲۱ امام رضا و سرمایه گذاری شهرداری مجسمه سردار وحدت شهید شوشتری توسط یکی از هنرمندان نیشابوری به ارتفاع ۶ متر و از جنس بتن ساخته شده و به صورت همزمان مجسمه ۳ تن دیگر از مفاخر نیشابور نیز در مسیر آرامگاه خیام به عطار رونمایی می شود و هدف از این اقدام ارج نهادن به مقام شهدای نیشابور و زنده نگه داشتن روحیه ایثار و شهادت بوده است.
۲۶ مهرماه سال ۱۳۸۸ بر اثر انفجاری تروریستی در منطقه پیشین شهرستان سرباز در استان سیستان و بلوچستان، سرلشکر شهید نورعلی شوشتری جانشین وقت فرمانده نیروی زمینی سپاه و سرتیپ رجبعلی محمدزاده، فرمانده وقت سپاه سیستان و بلوچستان به همراه بیش از ۴۰ تن از فرماندهان سپاه و سران طوایف اهل سنت و جمعی از مردم این استان به شهادت رسیدند که به شهدای وحدت موسوم شدند.