رئیس بهزیستی نیشابور از دهیاران خواست در مناسبسازی محیط روستاها برای مددجویان این نهاد تلاش بیشتری داشته باشند.
علی صدر در حاشیهی جلسهی مناسبسازی روستاها که در بخشداری مرکزی نیشابور برگزار شد گفت: تعداد زیادی از مددجویان بهزیستی در روستاها زندگی میکنند و محیطهای روستایی به شکل سنتی برای زندگی معلولین، امکانات دسترسپذیری ندارد.
وی گفت: البته بهزیستی سالانه هزینههای زیادی برای مناسبسازی منازل مددجویان صرف میکند اما معلولین بیرون از منزل نیاز دارند که به محیطهای مختلف دسترسی داشته باشند که این امر نیازمند تلاش بیشتر دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها میباشد.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۲ هزار معلول در روستاهای تحت پوشش بهزیستی نیشابور زندگی میکنند که شرایط زیستی، تحصیلی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نامناسبی دارند و باید توجه بیشتری از سوی مردم و خیرین به آنها مبذول شود.
صدر خاطر نشان کرد: در نشست ستاد مناسبسازی محیطهای روستایی و گردشگری که با حضور بخشدار مرکزی، تعدادی از دهیاران روستاها و کارشناسان مناسبسازی بهزیستی برگزار شد موارد لازم برای تسهیل دسترسپذیری معلولین و سالمندان به امکانات زندگی به دهیاران گفته شد و بخشداری نیز بر تشکیل کمیتههای مناسبسازی در دهستانها و دهیاریها تأکید کرد.
به گفتهی رئیس بهزیستی نیشابور، باید شرایطی فراهم شود که معلولین و سالمندان روستایی امکان رفت و آمد به محیطهای شهری و گردشگری را داشته باشند و مانند سایر شهروندان بتوانند از امکانات زندگی شهری بهرهمند شوند.
وی گفت: نیازهای متنوع معلولین و سایر مددجویان بهزیستی، بیشتر از امکانات بهزیستی است و خیرین باید رسومات سنتی و مذهبی را به سمت رفع نیازهای مددجویان هدایت کنند تا شاهد حضور آنها در جامعه و برخورداری از شرایط زندگی برابر با سایرین باشیم.
رئیس بهزیستی نیشابور در حاشیهی جلسهی مناسبسازی محیط های روستایی و گردشگری عنوان کرد:
دهیاران و خیرین روستاها برای مناسبسازی محیطهای روستایی تلاش کنند
خاتون شرق - رئیس بهزیستی نیشابور از دهیاران خواست در مناسبسازی محیط روستاها برای مددجویان این نهاد تلاش بیشتری داشته باشند.
لینک کوتاه :
http://khatoonesharghonline.ir/?p=10814
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (۱۷-۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.