مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور گفت: سرطان سینه، شایعترین سرطان در زنان نیشابور است
زهرا دستجردی اظهار کرد: امـروزه یکـی از عوامـل نگران کننـده در سـلامت زنـان، سـرطان سینه اسـت. این سـرطان بیمـاری اسـت کـه در آن، سـلول های بدخیـم در بافـت پسـتان ایجـاد می شـود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور افزود: سرطان سینه شایعترین سرطان در بین بانوان و دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان است.
وی اضافه کرد: در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور سرطان سینه اولین سرطان شایع در زنان و دومین سرطان شایع در هر ۲ جنس است.
دستجردی تصریح کرد: تشخیص به موقع بیماری در روند درمان کمک کننده بوده، همچنین آموزشهای مناسب به بانوان و انجام غربالگریهای سرطان سینه میتواند سبب تشخیص زود هنگام و کاهش مرگهای ناشی از سرطان پستان در بانوان شود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور ابراز کرد: اگر سابقه خانوادگی سرطان سینه، تخمدان و نیز پانکراس یا پروستات وجود دارد بانوان باید به پایگاههای بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت برای انجام غربالگری سرطان سینه و مشاوره ژنتیک مراجعه کنند.
سـرطان سـینه شایعترین سرطان در بین زنان نیشابور
برچسب ها
در نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مطرح شد
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
درخشش هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی
خاتونشرق- هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی در بخش یادداشت و مقاله مقام نخست را کسب کرد.
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
خاتون شرق- دکتر علی غلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مجری انجام یکی از بزرگترین مطالعات کوهورت سالمندی کشور می باشد که پس از وقفه چند ماهه، مجدد از تابستان ۱۴۰۳ فعالیت خود را از سرگرفته و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت سالمند این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
استعفای ظریف و برکناری همتی، تیر خلاص به دولت وفاق
خاتون شرق- دولت مسعود پزشکیان که با شعار «دولت وفاق» روی کار آمد، اکنون بیش از هر زمان دیگری از این مفهوم فاصله گرفته است. استعفای محمدجواد ظریف، چهرهای که سالها بهعنوان نماد دیپلماسی در ایران شناخته میشد، و برکناری عبدالناصر همتی، یکی از معدود تکنوکراتهای اقتصادی در دولت، نشان میدهد که این دولت بیش از آنکه بر وفاق ملی تأکید داشته باشد، در مسیر حذف چهرههای میانهرو و تقویت جریانهای تندرو حرکت میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.