سعید صفارائی
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیشابور گفت: برای اولین بار درکشور طرح هر خانواده روستایی یک حامی ، با مشارکت ۳۰۰ خانواده روستای فوشنجان انجام شد و این طرح تا حامی شدن همه اهالی روستا ادامه دارد.
ذبیح الله حاجتمند افزود: در قالب این طرح هر خانواده روستایی به عنوان حامی میتوانند با واریز مبالغی به صورت ماهیانه در رفع نیازهای کودکان یتیم ، محسنین و خانوادههایشان مشارکت نمایند.
وی تصریح کرد: گسترش فرهنگ کمک به نیازمندان، یاری رساندن به فرزندان یتیم و غیریتیم نیازمند، بهبود وضعیت تحصیلی و درمانی آنها و همچنین ایجاد شبکه ای از مردم ،خیرین و نیکوکاران برای رسیدگی به امور نیازمندان از جمله اهداف ما از اجرای طرح هر خانواده روستایی یک حامی است. در این طرح همهی کمکهای مالی مستقیماً به حساب خود یتیم و محسنین واریز میشود.
سید مصطفی ازغندی قائم مقام کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی در همایش طرح «هر خانواده روستایی حامی ایتام و محستین» در روستای فوشنجان نیشابور با بیان اینکه یکی از سیاست های کمیته امداد افزایش تعداد حامیان ایتام و محسنین است، بیان کرد: در این راستا برای اولین بار در کشور طرح «هر خانواده روستایی حامی ایتام و محستین» در روستای فوشنجان نیشابور برگزار شد.
وی گفت: به فضل الهی بیش از دو سال است که خیرین استان در سطح کشور پیشتاز هستند به طوری که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار حامی طرح اکرام مبلغ ۲۷۵ میلیارد تومان به حساب بیش از ۴۹ هزار فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت در استان به صورت مستقیم واریز کرده اند.
وی افزود: دومین هدف ما در حوزه اکرام افزایش سرانه فرزندان است، اکنون در حوزه ایتام سرانه دریافتی هر یتیم بیش از ۷۸۰ هزار تومان و محسنین ۳۳۰ هزار تومان می باشد که با همت بالای خیرین و نیکوکاران این رقم تا مبلغ یک میلیون تومان می خواهیم افزایش دهیم.
موسوی با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف کمیته امداد، کاهش سن حامیان می باشد، گفت: با پیگیری های ما این هدف محقق شده ، سن حامیان کمیته امداد در دو سال قبل حدود ۵۱ سال بوده و امروز این عدد به ۳۹ سال کاهش پیدا کرده.و این نشان می دهد در حوزه اکرام اتفاقات خوبی رخ می دهد.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۵ هزار دانش آموز حامی فرزندان یتیم و محسنین هستند.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی گفت: برنامه بعدی ما استفاده از ظرفیت معنوی خانواده حامیان و نیکوکاران در راستای توانمند سازی خانواده های ایتام و محسنین در بخش های مختلف توانمندی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، درمان، مسکن و … است.
وی با اشاره به دیگر اقدامات این نهاد در راستای جذب حامیان ایتام و محسنین، بیان کرد: همه مناطق، مساجد، روستاها، مدارس و ادارات و … حامی فرزندان ایتام و محسنین شوند که برای اولین بار این اتفاق توسط روستائیان عزیز فوشنجان نیشابور رقم زده شد..
موسوی در پایان گفت: ما نیازمند حمایت های شما به عنوان پشتوانه ما در خدمت به نیازمندان در راستای توانمندسازی خانواده ها هستیم.
طرح هر خانواده روستایی حامی یک فرزند یتیم و محسنین در روستای فوشنجان اجرایی شد
برچسب ها
در نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مطرح شد
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
درخشش هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی
خاتونشرق- هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی در بخش یادداشت و مقاله مقام نخست را کسب کرد.
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
خاتون شرق- دکتر علی غلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مجری انجام یکی از بزرگترین مطالعات کوهورت سالمندی کشور می باشد که پس از وقفه چند ماهه، مجدد از تابستان ۱۴۰۳ فعالیت خود را از سرگرفته و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت سالمند این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
استعفای ظریف و برکناری همتی، تیر خلاص به دولت وفاق
خاتون شرق- دولت مسعود پزشکیان که با شعار «دولت وفاق» روی کار آمد، اکنون بیش از هر زمان دیگری از این مفهوم فاصله گرفته است. استعفای محمدجواد ظریف، چهرهای که سالها بهعنوان نماد دیپلماسی در ایران شناخته میشد، و برکناری عبدالناصر همتی، یکی از معدود تکنوکراتهای اقتصادی در دولت، نشان میدهد که این دولت بیش از آنکه بر وفاق ملی تأکید داشته باشد، در مسیر حذف چهرههای میانهرو و تقویت جریانهای تندرو حرکت میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.