فرماندار نیشابور:  ۱۸ بانک با طرح نهضت ملی مسکن همکاری نکرده‌اند
فرماندار نیشابور:  ۱۸ بانک با طرح نهضت ملی مسکن همکاری نکرده‌اند
خاتون شرق- برای نهضت ملی مسکن از ابتدا تاکنون ۶میلیون و ۳۰۰هزار نفر متقاضی بودند که در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد یک‌میلیون و 600 هزار نفر واجد شرایط شدند که از این تعداد با 800 نفر عقد قرارداد شده و 400هزار نفر از این تعداد با اینکه طرح ساخت مسکن‌شان شروع شده هنوز وام و تسهیلاتشان را دریافت نکرده‌اند و ۱۸ بانک با طرح نهضت ملی مسکن همکاری نکرده‌اند.

هشتمین جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور در سال ۱۴۰۳ با حضور برخی از مدیران صنایع برگزار شد.

مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در این جلسه با تقدیر از مدیران و صاحبان صنایع اظهار کرد: همت و اهتمامی که شما برای توسعه کشور دارید بر کسی پوشیده نیست و امروز با تلاش و همت شما بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان به حساب ۱۲ پروژه‌‌های شهرستان که شما انتخاب کردید واریز شده است.

وی گفت: امروز وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست و دیگر فرصت این را نداریم که یکسری چیزها را پنهان و کتمان کنیم، امروز صنایع و کشاورزان و فعالان اقتصادی دلخور هستند اما حداقل در حوزه جغرافیایی خودمان حداقل با تکریم ارباب رجوع ایجاد رضایت‌مندی کنیم. چند گزارش از طرف شخص آقای امام‌جمعه در رابطه با نارضایتی از برخی دستگاه‌های دولتی به دست من رسیده و  نارضایتی از دستگاه‌های دولتی به تعداد انگشت‌شمار در شهرستان زیاد شده است و حتماً از حوزه بازرسی خواسته‌ام‌ ورود کنند.

 

۱۸ بانک با طرح نهضت ملی مسکن همکاری نکرده‌اند

فرماندار نیشابور گفت: دی ماه امسال شاهد برگزاری هجدهمین شورای عالی مسکن در کشور با حضور آقای رئیس‌جمهور بودیم و پنج ماهی بود که این جلسه برگزار نشده بود و در این حوزه که اولویت کاری دولت چهاردهم است در حوزه تأمین منابع مالی و تنظیم قراردادها و پرداخت تسهیلات ۵۵۰میلیون تومانی در بانک‌ها چالش‌هایی به وجود آمده بود.

وی افزود: نخستین اقدام وزیر راه و شهرسازی در این زمینه تشکیل کارگروه‌های برنامه‌ریزی و تأمین مسکن، هماهنگی و تأمین زیرساخت، مسکن محرومان، نوسازی واحدهای فرسوده و رفع موانع و تسهیل تولید عرضه مسکن بود و مقرر شد ۲۰۰ همت برای توسعه و تکمیل واحدهای مسکونی در تعهد دولت را تأمین کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای نهضت ملی مسکن از ابتدا تاکنون ۶میلیون و ۳۰۰هزار نفر متقاضی بودند که در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار نفر واجد شرایط شدند که از این تعداد با ۸۰۰ نفر عقد قرارداد شده و ۴۰۰هزار نفر از این تعداد با اینکه طرح ساخت مسکن‌شان شروع شده هنوز وام و تسهیلاتشان را دریافت نکرده‌اند و ۱۸ بانک با طرح نهضت ملی مسکن همکاری نکرده‌اند.

وی اظهار کرد: از ابتدای نهضت ملی مسکن تاکنون ۹۵۰ هزار فقره تسهیلات بانکی پرداخت شده و در همین پنج ماهه دولت چهاردهم ۹۷ هزار فقره تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

دونده گفت: در نیشابور ۳۲ هزار و ۵۱۹ نفر متقاضی نهضت ملی مسکن بودند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۱۰۷ نفر تأیید نهایی شدند و توانستیم از این تعداد برای چهار هزار و ۶۶۸ نفر در سایت فدک به مساحت ۳۶ هکتار تأمین زمین کنیم.

وی درباره میزان پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در نیشابور اظهار کرد: پروژه ۱۸۰ واحدی سپاه ۹۰ درصد پیشرفت داشته و کل این سایت با ۱۲ پیمانکار ۴۰درصد پیشرفت داشته و واحدهای رازینه ساز ۵۱ درصد پیشرفت داشته و نیشابور در این حوزه در سطح استان برتر شده است.

 

نیشابور درگیر بیماری حاد تنفسی شده

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در یک ماه گذشته نیشابور درگیر بیماری حاد تنفسی شده که نمی‌توان اسم آن را کرونا گذاشت و یک اپیدمی جدید است که به شدت ناقل است.

دونده اظهار کرد: باید به شدت مراقب باشیم و پیشگیری کنیم تا به شرایط حاد دوران کرونا بازنگردیم و بیمارستان‌های نیشابور جوابگوی این بحران نخواهد بود.

 

تدوین شناسنامه هویتی شهرستان

وی اظهار کرد: به دستور شورای فرهنگی استان شناسنامه هویتی شهرستان در حال تدوین است و قرار شده ۳۰۰ صفحه از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و جامعه نخبگانی شهرستان اطلاعات جمع‌آوری شود البته در همان جلسه متذکر شدم آقای دکتر مجد هفت جلد دانشنامه برای نیشابور تدوین کرده است.

در آستانه فرارسیدن روزهای ملی نیشابور هستیم و انجمن مفاخر در نیشابور شکل گرفته است و هرچه سریع‌تر نخستین جلسه آن تشکیل شود و برای روزهای ملی از هم‌اکنون برنامه‌ریزی شود تا با انتخابات احتمالی سال آینده تداخل ایجاد نشود.

 

در سه سال آینده با قطع برق چاه‌های کشاورزی  مواجه خواهیم بود

محمد رستمی نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: ناترازی‌های انرژی یکی از مسائل مهم در مجلس است که به جد توسط نمایندگان‌ پیگیری می‌شود.

وی اظهار کرد: در جلسات متعدد تأکید کرده‌ام که باید کمبود برق را جدی بگیریم و به آقای استاندار هم‌ متذکر شدم قطعاً تابستان آینده همه کشاورزان برای قطع و کمبود برق معترض خواهند شد و از همین حالا به فکر باشید.

وی گفت: حداقل در سه سال آتی با قطع برق چاه‌های کشاورزی  مواجه خواهیم بود و اولویت را باید برای تولید و کشاورزی و بعد مصارف خانگی اختصاص بدهیم اما مورد داشتیم‌ که فرد دیالیزی به‌خاطر قطعی برق قادر به خارج شدن از ساختمان نبوده است.

وی اظهار کرد: پیشنهاد ما این بوده که با استفاده از ظرفیت برخی نهادهای عمومی مانند بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی و همچنین مشارکت مالکان چاه‌های کشاورزی استفاده کنیم و بنیاد علوی در این زمینه توجه خاصی به نیشابور بزرگ دارد و قرار بود در این زمینه با حضور فرماندار چهار شهرستان جلسه‌ای داشته باشیم.

وی گفت: اگر کشاورزان و صاحبان چاه‌های کشاورزی  ۸۰درصد برق مصرفی را از طریق پنل‌های خورشیدی تأمین کنند برقشان قطع نخواهد شد و امیدواریم این موضوع به‌صورت جدی پیگیری شود.