معاون سیاسی استاندار: شعار وفاق به معنای توزیع قدرت نیست
معاون سیاسی استاندار: شعار وفاق به معنای توزیع قدرت نیست
خاتون شرق- مراسم معارفه سرپرست فرمانداری میان‌جلگه با حضور معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی برگزار شد و بدین ترتیب عزت‌الله سلیمانی به جای حسین عبدی زمام فرمانداری شهرستان تازه تأسیس میان‌جلگه را در دست بگیرد.

مراسم معارفه سرپرست فرمانداری میان‌جلگه با حضور معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی برگزار شد و بدین ترتیب عزت‌الله سلیمانی به جای حسین عبدی زمام فرمانداری شهرستان تازه تأسیس میان‌جلگه را در دست بگیرد.
سلیمانی که پیش از این ست بخشداری میان‌جلگه را نیز پیش از ارتقای این بخش برعهده داشت دومین فرماندار این شهرستان محسوب می‌شود.
محمدعلی نبی‌پور معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی در این مراسم با تقدیر از عبدی فرماندار سابق شهرستان میان‌جلگه اظهار کرد: انصافا ایشان به عنوان نخستین فرماندار این شهرستان کار سختی را برعهده داشتند و آرزوی توفیق برای ایشان داریم.
وی گفت: در انتصاب مدیران استان و شهرستان بر ایجاد وفاق و همدلی تاکید شده و آقای سلیمانی فرزند این‌ منطقه است و شناخت خوبی از اینجا دارد و زمانی که تصمیم به انتصاب ایشان گرفتیم هیچ پالس منفی دریافت نکردیم و امروز تلاش کردیم فرمانداری برای شهرستان میان‌جلگه انتخاب شود که با ایجاد همدلی موجب توسعه منطقه شوند.
وی اظهار کرد: اگر شهرستان میان‌جلگه بخواهد پیشرفت کند همه ارکان تصمیم‌ساز باید با یکدیگر تعامل سازنده داشته باشند و فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت با همکاری نخبگان و شورا‌ها از پیشران‌های منطقه برای توسعه استفاده کند و در انتصابات تأکید بر این بوده که باعث افزایش وفاق شود.
وی اظهار کرد: امروز رسانه‌های معاند مختلف برای تضعیف ما حرکت می‌کنند و ما باید مسائل را به طور شفاف روایت‌های خود را با مردم درمیان بگذاریم و نباید مردم را نامحرم بدانیم.
در گفتمان وفاق شفافیت جایگاه ویژه‌ای دارد و در تصمیم‌گیری‌ها تصمیم‌سازی‌ها نباید مردم را بیگانه بدانیم و اخبار را تا جایی که لازم است به مردم منتقل کنیم و در برخی موارد اگر اخبار را به سطح جامعه منتقل کنیم ممکن است باعث نگرانی شود.
بسیاری از واقعیت‌ها را باید به مردم گفت و امروز دورانی است که تحولات دنیا به دورترین نقاط مخابره می‌شود و امروز به وسیله همین فضای مجازی که برخی معتقدند آسیب است و نباید آزادسازی شود روایت‌ها و تحلیل‌های مختلف به اطلاع مردم می‌رسد اما دولت تأکید بر این دارد همین فضای مجازی در حوزه کسب‌وکار و هم اطلاع‌رسانی مؤثر و موفق است و مردم باید به آن دسترسی داشته باشند.
امروز مردم ناترازی را لمس می‌کنند و ما دیگر نمی توانیم بسیاری از مسائل را پنهان کنیم و باید با رسانه این موارد را به اطلاع مردم برسانیم.
وی اظهار کرد: نکته بعدی در گفتمان وفاق بحث عدالت محوری است و زمانی وفاق ملی ایجاد می‌شود که دسترسی همه مردم به خدمات یکسان باشد و در سطح جامعه در بسیاری از موارد مردم احساس ناعدالتی می‌کنند و این حسی که در شهروند برای داشتن پارتی برای دریافت خدمات وجود دارد باعث آسیب به وفاق است و زمانی وفاق ایجاد می‌شود که مساوات برقرار شود و زمانی انسجام اجتماعی کاهش پیدا می‌کند که مردم را به سیاه و سفید تقسیم کنیم، خالص سازی کنیم و نخبگان را به حاشیه برانیم و باعث بروز اعتراض می‌شود.
زمانی اعتراض به این شکل است که مردم پای صندوق‌های رأی نمی‌آیند مانند دوره قبل که ۵۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت نکردند و زمانی این اعتراض به جایی می‌رسد که شهروند مجبور می‌شود به کف خیابان بیاید و در خیلی از تصمیم‌سازی‌هایمان باید تجدید نظر کنیم البته شعار وفاق به معنای توزیع قدرت نیست.
وی گفت: اگر دولت چهاردهم در سیستان‌وبلوچستان استانداری از اهل سنت منصوب می‌کند برای این است که نشان دهد به همه سلایق احترام می‌گذارد و برای اینکه همه سلایق را پای کار بیاوریم باید با یکدیگر گفت‌وگو کنیم و این گفت‌وگو باید دوجانبه و تعاملی باشد و گفتمان وفاق یک ضرورت ملی است.

تشکیل شورای توسعه در اولویت برنامه‌های فرماندار جدید میان‌جلگه
عزت‌ سلیمانی سرپرست فرمانداری شهرستان میان‌جلگه در این مراسم اظهار کرد: با توجه به شناختی که از این شهرستان دارم مهمترین ظرفیت آن را سرمایه اجتماعی میان‌جلگه می‌دانم که در فعالیت‌های جمعی و مناسبت‌های ملی و مذهبی و انتخابات ظهور و بروز ویژه‌ای دارد.
وی گفت: اگر جامعه‌ای از سرمایه اجتماعی بالایی برخوردار باشد به سوی پیشرفت و توسعه حرکت می‌کند و در انتخابات سالهای ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ بالغ بر ۸۵ و ۹۵ درصد در این شهرستان در انتخابات مشارکت داشتند.
وی اظهار کرد: نیروی انسانی مهمترین واصلی‌ترین مؤلفه توسعه جامعه است و بسیاری از ظرفیت‌های توسعه این شهرستان به خوبی به کار گرفته نشده است و میان‌جلگه با تولید ۱۴ هزار تن گندم و ۱۰ هزار تن پنبه در سال و داشتن ۵۵ هزار رأس دام سبک و برخورداری از معادن طلا و مس و مرمریت و شن و ماسه و سایر مناع خدادادی این وضعیت زیبنده‌ و در جایگاه واقعی‌اش نیست.
وی افزود: تشکیل شورای توسعه شهرستان با استفاده از نخبگان و علاقمندان در اولویت برنامه‌های این شهرستان است تا از همه ظرفیت‌های انسانی بتوانیم استفاده کنیم و از دیگر برنامه‌ها استقرار ادارات است تا مردم میان‌جلگه حلاوت ارتقای بخش به شهرستان را احساس کنند.
وی گفت: از دیگر برنامه‌ها تقویت مناسبات با شهرستان همجوار به خصوص شهرستان‌های نیشابور بزرگ است که مدتی مورد غفلت واقع شده و هر روز فاصله‌ها بیشتر شده است که نباید این طور باشد و قرار بر این شده با فرمانداران نیشابور و فیروزه و زبرخان جلسات دوره‌ای برای تقویت ارتباطات داشته باشیم.