به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا و براساس اطلاعات به دست آمده از سامانه اطلاع رسانی، خودارزیابی و ثبت بیماران کرونایی ۵۰ منطقه پرخطر براساس تردد بیماران مبتلا به کرونا در نیشابور اعلام شد.
پرخطرترین محله ها براساس بیشترین میزان تردد بیماران کرونایی عبارتند از: دارایی، ۱۷ شهریور، خیابان کارگر، بخش زبرخان، شهرک فرهنگیان، چهارراه دلاوران، شهری، شهرک بهداری و …
با توجه به شیوع ویروس کرونا در مناطق مختلف شهر از مردم تقاضا می شود تا از خروج غیر اضطراری از منزل به شدت خودداری کرده و در صورت اضطرار، هنگام خروج از منزل، همه الزامات بهداشتی پیشگیری از کرونا را طبق دستور العمل های وزارت بهداشت رعایت کنند.
محلات ذکر شده مواردی هستند که افراد مبتلا به کرونا در ایام قبل از بستری تردد بیشتری داشته اند و از زرد تا قرمز این میزان تردد رو به افزایش است. مردم هنگام مراجعه به این محله های پرخطر حتماً موارد بهداشتی را با دقت تمام انجام دهید.
مناطق پرخطر آلوده به ویروس کرونا در نیشابور
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.