علی صدر افزود: در این مراکز ۲۲وظیفه خدمتی ارائه شده و بدین ترتیب همه خدمات بهزیستی برونسپاری شده است.
وی اظهار داشت: ثبتنام ۲هزار و ۴۱ نفر در سیستم دریافت مستمری در حال انجام است و بدین ترتیب بیش از ۸۵درصد افراد تحت پوشش بهزیستی نیشابور شامل مستمریبگیران میشوند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۹هزار نفر تحت پوشش بهزیستی نیشابور هستند بیان کرد: پارسال ۱۸۵ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال برای مددجویان بهزیستی نیشابور در نظر گرفته شد که ۲۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافت و امسال هم ۲۷۲ میلیارد ریال تسهیلات برای ۵۱۰ نفر در نظر گرفته شده که تا کنون ۳۰درصد از این میزان اختصاص یافته و انتظار میرود تا سقف ۳۰۰ میلیارد ریال جذب داشته باشیم.
وی عنوان کرد: تسهیلات اشتغال تا سقف یک میلیارد ریال افزهیش یافته که اقساط آن ۱۰ ساله با کارمزد چهاردرصد میباشد و ۳۰درصد از کل تسهیلات بهزیستی نیشابور به معتادان اختصاص مییابد.
وی تصریح کرد: تسهیلات کرونا با نرخ ۱۸درصد برای مراکز تحت پوشش بهزیستی که کسبوکارشان به خاطر شیوع کرونا دچار خسارت شده بودند در نظر گرفته شده بود که مورد استقبالی قرار نگرفت.
مهدهای کودک پس از ۸۰سال از پوشش سازمان بهزیستی به آموزش و پرورش منتقل شد.
وی ادامه داد: طرح مجتمع مسکونی ۲۸ واحدی معلولان و به ازای هر واحد ۵۰۰میلیون ریال تسهیلات رایگان و ۵۰تُن سیمان رایگان جهت تکمیل پرداخت شد و دیروز با حضور استاندار ۱۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جهت ساخت و تکمیل ساختمان جدیدالتاسیس خیریه علیابن ابیطالب اختصاص یافت بدین ترتیب ظرفیت این خیریه برای سالمندان از ۱۰۰ به ۱۲۰ نفر افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: با همکاری خیرین مقیم کویت مرکز روزانه معلولین جسمی حرکتی در نیشابور ایجاد شده و مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان جهت تجهیز اختصاص یافت.
وی گفت: کمپ ماده ۱۶ مرکز نگهداری از معتادان متجاهر با ظرفیت ۲۴۰نفر راهاندازی شده و مراکز اجتماعی درمان مدار (تی سی) با شرایط اقامت یک تا سهساله که برای درمان معتادان بسیار موثر است در نیشابور وجود ندارد.
۱۲ مرکز مثبت زندگی در نیشابور به بهرهبرداری رسید
رئیس اداره بهزیستی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت گفت: با نیازسنجی و امکان سنجیهای صورت گرفته در مناطق پرتراکم از لحاظ تعداد معلول ۱۲ مرکز مثبت زندگی در شهر نیشابور به بهرهبرداری رسید و برای پنج مرکز دیگر نیازسنجی انجام شده که در حال کسب موافقت هستیم.
لینک کوتاه :
http://khatoonesharghonline.ir/?p=6253
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
گزارش ویژه
گزارش فعالیتهای انجمن صنفی ویراستاران
در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (۱۷-۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.