حسین سهرابی دوشنبه در مراسم بهره برداری و افتتاح بند خاکی فاروب رومان و سایر پروژه های اجرا شده توسط منابع طبیعی در سال ۹۸ و ۹۹ در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محل پارک ۲۰۰هکتاری نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: در این رابطه ۱۲۱ پرونده تخلف تشکیل شده که ۲۸ مورد آن با استناد به ماده ۴۴ مکرر و ۴۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور و مربوط به چرای غیرمجاز دام و ۶۶ پرونده نیز با استناد به ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور مربوط به تخریب و تصرف و ۲۷ پرونده مربوط به قطع، حمل و آتش سوزی بود.
وی اظهار داشت: در سال جاری ۲۷۵ هکتار عملیات کپه کاری با گیاهان دارویی انجام یافته و ۱۱۸۰۰۰ هکتار از اراضی ملی نیشابور در طرح کاداستر (حدنگاری اراضی) تبدیل سند و تثبیت مالکیت شده است. وی بیان کرد: در حال حاضر ۶ بند خاکی در نیشابور وجود دارد که قابلیت ذخیره ۷۵۶۰۰۰ مترمکعب را دارد و برای احداث و تکمیل ۴ بند خاکی و سنگی ملاتی اجرا نشده ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی ادامه داد: این اداره در مجموع با ۱۶ نفر پرسنل مسئولیت حاکمیت،نظارت و اجرای پروژه ها و تکالیف سازمانی خود در اراضی ملی نیشابور به وسعت ۴۰۰ هزار هکتار را برعهده دارد که با این تعداد نیرو کار بسیار مشکلی است. رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: تاکنون حدود ۱۳۰ هکتار به طرحهای هادی بنیاد مسکن در راستای ماده چهار قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن روستایی تخصیص داده شده است.
سهرابی افزود: از کل ۵۷۶۳۳۲ هکتار مساحت شهرستان نیشابور میزان ۴۰۰۰۰۰ هکتار (۷۰٪ مساحت شهرستان) عرصههای منابع طبیعی و تحت مدیریت این اداره می باشد. ۵۴٪ مساحت شهرستان قابلیت اجرای پروژه های آبخیزداری دارد و ۲۱۲۰۰۰ هکتار از لحاظ سیلخیزی در شرایط بحرانی و فوق بحرانی است. نیشابور دارای ۱۰۰۸۰۰ هکتار کانون بحرانی فرسایش بادی میباشد که مساحتی بالغ بر ۱۶۹۰۰۰ هکتار را تحت تاثیر خود قرار داده که ایجاد و وجود ۱۵۰۸۸ هکتار جنگل دست کاشت تاغ نقش بسزایی در کنترل کانونهای فرسایش بادی و جلوگیری از ریز گرد و حرکت شن های روان در منطقه داشته است که می بایست مورد حمایت بیشتر قرار گیرد.
۴۴ هکتار از اراضی ملی نیشابور رفع تصرف شد
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.