حسین سهرابی پنجشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ایستگاه تولید بذر شهرک امام این شهرستان با اشاره به اینکه ۱۶۸هزار و ۹۰۰هکتار از اراضی ملی این شهرستان تحت تاثیر فرسایش بادی است اظهار کرد: طی دو سال گذشته بالغ بر یکهزار هکتار طرحهای بیابانزدایی اجرا شده و امسال هم ۳۰۰ هکتار در قالب این طرح دردست اجرا است.
وی افزود: پارسال در بخش بیابانزدایی حدود هفتمیلیارد ریال اعتبار به این اداره اختصاص یافت و در کوتاه مدت اجرای این طرحها در سطح ۲۷ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان نیشابور نیازمند ۴۵ میلیارد ریال اعتبار است.
وی با اشاره به وسعت ۵۷۰هزار هکتاری عرصه شهرستان نیشابور افزود: از این میزان ۴۰۳هزار هکتار اراضی ملی است که ۲۲۰هزار هکتار آن اراضی بیابانی و ۱۵هزار هکتار جنگل دستکاشت تاغ است و کل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در اختیار این اداره سه نفر است و بدون همکاری نیروهای مردمی و بسیج حفاظت از این عرصه امکانپذیر نیست.
وی گفت: به دلیل گران شدن چوب تاغ تخلفات در این زمینه افزایش یافته و طی یک سال گذشته سههزار و ۵۰۰ اصله چوب تاغ قاچاق در نیشابور از افراد سودجو کشف و ۴۵ متخلف شناسایی و دستگیر شدهاند.
وی تصریح کرد: طی یکسال گذشته در اراضی ملی نیشابور ۱۲۰هکتار کاشت انواع گونههای گیاهی شامل تاغ، آتریپلکس و قرهداغ و حدود ۲۵۰ هکتار مدیریت هرزآب انجام شده و برای اجرای طرح مدیریت روانآبهای سطحی در سطح ۲۷ هزار هکتار بالغ ۵۰میلیارد ریال مورد نیاز است.
سهرابی در ادامه بازدید از ایستگاه تولید بذر شهرک امام نیشابور گفت: این مرکز به عنوان بزرگترین ایستگاه تولید بذر شرق کشور در مساحتی بالغ بر یکصد هکتار با ۲حلقه چاه عمیق تامین کننده کل بذر مورد نیاز طرحهای منابع طبیعی استان است.
حسینسهرابی با اشاره به اهمیت حفظ پوشش گیاهی عرصه های طبیعی افزود: سال گذشته ۳۵ تن گیاهان دارویی از جمله باریجه و آنغوزه از هشت هزار هکتار اراضی ملی نیشابور برداشت شد که درآمد ۲۰۰ میلیارد ریالی برای مردم منطقه در پی داشت.
وی ادامه داد: این مهم در حالی رخ داده که کانونهای بحرانی و فرسایشی وقت و هزینه بسیار از ما میگیرد در صورتی که میتوان با حفظ آن ها و کاشت گیاهان دارویی علاوه بر جلوگیری از تخریب ها، منافع اقتصادی را نیز تامین کرد.
باد سالانه ۱۶۵میلیارد ریال به نیشابور خسارت میزند
برچسب ها
نیشابور در انتظار کلنگ احداث نمایشگاه بینالمللی
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
استقبال سرد هنرمندان نیشابور از سینما حقیقت
خاتون شرق- روزگاری نیشابور، با انجمنهای ادبی و محافل پرشور شعر، داستان، و مثنویخوانی، بهعنوان یکی از پیشگامان فرهنگی ایران شناخته میشد.
به مبارکی سال نو میلادی
سال نو میلادی همواره نویدبخش شروعی دوباره است؛ فرصتی برای بازاندیشی در گذشته و امید به آیندهای بهتر. اما امسال نیز این روزهای آغازین با سایه سنگین جنگ در خاورمیانه، فشارهای اقتصادی در داخل کشور، و دغدغههایی که لحظه به لحظه بر زندگی مردم سنگینی میکند، همراه است.
قفل نمایشگاه مبل نیشابور پس از سالها شکست
خاتون شرق- برگزاری نمایشگاههای تخصصی در شهرستانها، بهویژه در نیشابور، فرصتی کمنظیر برای تقویت اقتصاد محلی و حمایت از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان بومی فراهم میکند. این رویدادها، علاوه بر کاهش نیاز به سفرهای بینشهری برای شهروندان، زمینه را برای معرفی محصولات متنوع و ایجاد ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان فراهم میآورند. نمایشگاهها میتوانند بهعنوان پلی میان توانمندیهای محلی و بازارهای بزرگتر عمل کنند و در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه نقشی بسزا داشته باشند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.