عملیات کاوش، پیگردی باستانشناسی و خواناسازی برج و باروی شادیاخ نیشابور با حضور علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی و احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی کمال خانی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیشابور امروز شنبه دهم تیرماه ۱۴۰۲ با اعلام این خبر افزود: این عملیات پژوهش باستانشناسی به طول ۳۰۰ متر از کنار باغ عطار تا سایت موزه شادیاخ نیشابور انجام خواهد شد.
او ادامه داد: اعتبار مصوب برای اجرای این عملیات باستانشناسی ۱۰ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
خانی تصریح کرد: این پژوهش باستانشناسی با مشارکت پژوهشگاه میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان از امروز تا ۲۰ تیرماه اجرا خواهد شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیشابور تاکید کرد: این کاوش باستان شناسی با هدف خوانا سازی برج و بارو، حفاظت و جذب گردشگر در این منطقه گردشگری انجام میشود.
او یادآور شد: سایت موزه شادیاخ نیشابور با ایجاد مسیر ویژه گردشگری از نوروز امسال پذیرای گردشگران است و نقش مهمی در یادآوری تاریخ و فرهنگ نیشابور کهن دارد.
آغاز عملیات کاوش و خواناسازی برج و باروی شادیاخ نیشابور
برچسب ها
در نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مطرح شد
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
درخشش هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی
خاتونشرق- هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی در بخش یادداشت و مقاله مقام نخست را کسب کرد.
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
خاتون شرق- دکتر علی غلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مجری انجام یکی از بزرگترین مطالعات کوهورت سالمندی کشور می باشد که پس از وقفه چند ماهه، مجدد از تابستان ۱۴۰۳ فعالیت خود را از سرگرفته و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت سالمند این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
استعفای ظریف و برکناری همتی، تیر خلاص به دولت وفاق
خاتون شرق- دولت مسعود پزشکیان که با شعار «دولت وفاق» روی کار آمد، اکنون بیش از هر زمان دیگری از این مفهوم فاصله گرفته است. استعفای محمدجواد ظریف، چهرهای که سالها بهعنوان نماد دیپلماسی در ایران شناخته میشد، و برکناری عبدالناصر همتی، یکی از معدود تکنوکراتهای اقتصادی در دولت، نشان میدهد که این دولت بیش از آنکه بر وفاق ملی تأکید داشته باشد، در مسیر حذف چهرههای میانهرو و تقویت جریانهای تندرو حرکت میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.